beware ! Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 Traseul sus mentionat. Punct de intalnire: Petrom Miorita la 11:15 (se pleaca la 11:30). Stil de mers: ca pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 daca nu te superi ca o sa te las in urma de cateva ori merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 29, 2015 Autor Share Postat August 29, 2015 daca nu te superi ca o sa te las in urma de cateva ori merg si eu Cu mare drag te filmez dupa care tragem pe dreapta, iti dau GoPro-ul si inghiti si tu putin praf din urma mea )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 Dar vai, ce schimb de amabilitati » Post actualizat in 29 Aug 2015 07:19 Imi pare rau ca sunt la Constanta, as fi venit si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 29, 2015 Autor Share Postat August 29, 2015 Dar vai, ce schimb de amabilitati » Post actualizat in 29 Aug 2015 07:19 Imi pare rau ca sunt la Constanta, as fi venit si eu... Doar stii ca Mihai si cu mine suntem BFF ))) (best friends forever, pt necunoascatori) Ne pare rau ca nu vii Vine si Virgil. Suntem 3 pana acum. » Post actualizat in 29 Aug 2015 07:26 LOL, l-am mancat pe "h" din wHeels....ma rog, de prea mult entuziasm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 You'll live )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 (editat) Aha... ți-a revenit spontaneitatea. Era și cazul. Chiar mă întrebam unde-ai dispărut. Nu te-am vazut pe-acolo Editat August 30, 2015 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate