ClaSiC0 Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 M-a sunat matusa mea sa imi spuna ca un vecin de la tara a murit ieri cu motocicleta, cica venea de la servici din Rovinari si una nu i-a acordat proritate si aici nu stiu sigur ori a dat in masina aia ori incercand sa o evite a dat in alta de pe contra sens. Din ce am auzit ceasul a ramas blocat udneva la 180 km/h. Soferul a murit din pacate.. Imaginea nu prea cred ca este de la locul accidentului, mai de graba din arhiva! http://www.tvsud.ro/motociclist-ucis-la-saulesti.html#.VeGgVvntmko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 Au trecut niște prieteni ieri pe acolo , motociclistul era dezintegrat sub o dubă , a avut viteză mare pentru acel drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat August 29, 2015 Autor Share Postat August 29, 2015 Avea "boala" asta cu viteza clar, toti spuneau asta, desi nu mai era un "copil", in anunturi spunea ca are 29-30 de ani dar avea undeva la 36 din ce am inteles de la tatal meu. Si totusi mergea cu o viteza foarte mare pentru acele drumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 dumnezeu sa l odihneasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat August 29, 2015 Share Postat August 29, 2015 Maine e înmormântarea în localitatea băbești Județul Gorj, cine e de pe aproape îl poate însoțit pe ultimul drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Dumnezeu Sa-l Ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate