Supa La Plic Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Se donează una bucata birou pentru pc.dimensiuni, 100 cm lungime, 56 cm latine, 86 cm înălțime.cine il doreste sa dea un pm.prezinta o mica lovitura la colt si o zgaritura partea de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Februarie 3, 2020 Share Postat Februarie 3, 2020 (editat) Salutare. Donez una bucată casca MTR, mărimea S (nu știu modelul). O am de vreo 10 ani, am dat și de Terra cu ea (într-un șanț pe iarbă), se vede și în poze crăpătura vizierei și cum a sărit vopseaua de pe ea. Nu știu dacă mai poate fi purtată, dar poate cineva are nevoie pt un proiect artistic sau lucrează la SMURD și are nevoie pt practică. Mai am o pereche de cizme Alpinestar, mărimea 39. Sunt destul de uzate, cizma dreaptă este crapată (atașez foto). Predare personală în Iași sau când merg spre casă, în Suceava și Rădăuți. Editat Februarie 3, 2020 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate