Asprilia06 Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Eu in noiembrie inplinesc 18 ani si as vrea sa ma apuc de scoala de soferi (categoria a2 ) inainte cu 3 luni dar nu stiu daca mai este deschisa categoria in noiembrie sa dau examenul . stiu ca acum 2 ani cand am facut cat a1 nu mau lasat sa incep , mam inscris in noiembrie si am inceput orele abea prin febroarie . nu stiti pana in ce data se pot da examenele la a2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Eu in noiembrie inplinesc 18 ani si as vrea sa ma apuc de scoala de soferi (categoria a2 ) inainte cu 3 luni dar nu stiu daca mai este deschisa categoria in noiembrie sa dau examenul . stiu ca acum 2 ani cand am facut cat a1 nu mau lasat sa incep , mam inscris in noiembrie si am inceput orele abea prin febroarie . nu stiti pana in ce data se pot da examenele la a2 ? depinde si de unde esti , la mine la Ploiesti s-a dat examen atata timp cat asfaltul era curat si in poligon etc , am prieten care a dat prin decembrie daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Timisoara,si am dat in 15 ianuarie...era frig rau de tot si eram singurul pt. categoria A dar tot am dat.Cum zice Effect,depinde de unde esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Eu am dat examen la stadion in Alba in poligon in decembrie singur si a fost ok. ( cu cei de la Autosof / cladirea flips ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate