Jump to content

halalaie_ovari_norbert

Membru
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

About halalaie_ovari_norbert

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Teius, AB
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  Mobra Turist
 • Numar Moto
  096 Teius

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Salutare din nou! Ieri am facut o boacana... am agatat grila de la radiator in partea de jos. Are cineva asa ceva de vanzare? Burg 400, model 2007
 2. Am.desfacut si se pare ca uleiul vine de sus de undeva.. oricum nivelul uleiului de la.motor este peste full... busoanele de umplere transmisie si golire sunt bine stranse, pe.acolo nu cred... poate fi ceva loc unde sa.elimine surplusul?
 3. Multumesc. De unde verific nivelul uleiului de transmisie? Am desfacut carcasa de la filtru si urmatoarea carcasa de plastic dupa care m-am oprit... dar nu am vazut inca surubul pe unde se baga ulei..sau ceva de unde sa vad nivelul.. mai era o carcasa de metal.cu multe suruburi..sub aia?
 4. Salutare! Am achizitionat saptamana asta un burgman de 400 de la.Motomus Cj. Am.observat sub el o pata de ulei. Nivelul de la.motor nu scade, iar busonul de la transmisie este strans... din cate vad eu, curge de undeva de mai sus de busonul de transmisie. Am vorbit cu baietii, scuterul.este in garantie dar numai saptamana viitoare se vor.ocupa.de.el. Eu as vrea in weekend sa fac vre-o 500 km cu el, ce ziceti ar fi problema?
 5. Salut! Pistonul de Honda Dio se potriveste 100%. Il am eu montat pe mobra mea de vre-o 5 ani si merge fara probleme.
 6. Eu am dat examen la stadion in Alba in poligon in decembrie singur si a fost ok. ( cu cei de la Autosof / cladirea flips )
 7. Se poate incadra si ca vehicul istoric. Eu mi-am atestat mobra. Intrii pe retromobil.ro, completezi ce scrie acolo, faci poze, etc ... Despre inscrieri ...eu mi-am inscris-o la primarie cand au aparut numerele galbene, asta era la incepu cand pur si simplu am dus vechiul talon pe baza caruia am primit unul nou si numarul. ( acum cred ca trebuie umblat pe la rar...dar ca si capacitate se incadreaza fara probleme) Succes!
 8. Salutare! Ai vandut rotile? la ce pret sunt? si as vrea sa stiu daca se poate pune melcul de la km original pe roata fata, daca se potrivesc tamburi, frane, etc pe rotile astea
 9. ce fel de licitatie este asta? cum se procedeaza? de ex am vazut ca hoinarul este in Turda si e un nr de tel... ce trebuie facut si cine sunt astia care le-au scos la vanzare?
 10. Nuu,, nu este de vanzare. Am facut-o pentru mine. Acesta este inainte de Tohan, este primul model de Carpati.
 11. Am si eu o piesa din 58' , restaurata de mine de la A la Z ...
 12. Si eu am de gand sa fac 95 de km cu mobra si am emotii ... Vreau sa merg de la Teius ( Alba ) la Sibiu pe traseul Copsa Mica ( fiindca in partea aia nu este circulat ); De cand a fost restaurata anul trecut, distanta maxima parcursa cu ea a fost de 15 km dus, 15 intors... per total am vre-o 400 de km parcursi fara nicio problema; segmentii si piston de Honda Dio ce-i drept ...
 13. La ce se foloseau oare ochelarii aia? ( am si eu o pereche si ma gandeam sa-i pun pe casca de la Mobra ) )
×
×
 • Create New...