shin Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Are cineva un final de evacuare (toba doar) de Fireblade 954, pentru 2 zile? Mi-au luat baietii talonu' pentru ca aveam cauciucu' mai gros cu un cm si mi-e sa nu verifice si toba... A mai fost cineva in situatia asta? Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 (editat) ti-a luat talonul pentru dimensiuni cauciuc, cine ?? Editat Septembrie 1, 2015 de PeDrum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Are cineva un final de evacuare (toba doar) de Fireblade 954, pentru 2 zile? Mi-au luat baietii talonu' pentru ca aveam cauciucu' mai gros cu un cm si mi-e sa nu verifice si toba... A mai fost cineva in situatia asta? Danke Mai lat poate...190 în loc de 180? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Mai lat poate...190 în loc de 180? pe 954 e 190 stock parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 In Braila te pot ajuta eu cu o toba stock. Sau vineri in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 Politia mi-a luat talonul. Cauciucul era de 200 in loc de 190. Acum caut toba pt autentificare rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate