george13 Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Chiar daca merg pe munte cu motorul, NICIODATA nu am aruncat nici cel mai mic gunoi pe munte. Pana si tigarile prietenilor le strang si cand ajung la un cos de gunoi le arunc acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Septembrie 20, 2015 Autor Share Postat Septembrie 20, 2015 as fi curios de parerea cabanierilor, insa nu am aflat pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Nu e chiar asa greu sa eviti parcurile naturale (delimitate cu marcaj patrat rosu si chenar alb) si potecile marcate. Eu consider ca una din frumusetile enduro-ului este tocmai faptul ca iti ofera posibilitatea sa ajungi in zone sau pe trasee pe care nu ai ajunge in mod normal cu piciorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Am "vorbit" sambata cu un echipaj de la Jandarmeria montana, in apropiere de Predeal! Ne-au informat ca in Romania nu ai voie in padure si pe munte inafara potecilor turistice marcate ca atare...nici macar cu piciorul! Cu moto, atv, masina si bicicleta cica nu avem voie inafara drumurilor deschise circulatiei publice! Exceptie temporara fac traseele amenajate special pentru concursuri+antrenamente si cei care obtin permis de trecere de la Ocolul Silvic! Vorba unui prieten...Romania tara de cacao....cu legi pe masura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nu e chiar asa greu sa eviti parcurile naturale (delimitate cu marcaj patrat rosu si chenar alb) si potecile marcate. Eu consider ca una din frumusetile enduro-ului este tocmai faptul ca iti ofera posibilitatea sa ajungi in zone sau pe trasee pe care nu ai ajunge in mod normal cu piciorul. Asta dpdv moral si de bun simt, nu neaparat legal. Ca altfel, orice maidan e Natura 2000, chiar daca contine balastiere, exploatari forestiere, ogoare sau rampe de gunoi. PS Si instalarea cortului e interzisa in afara punctelor special dedicate (camping). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate