luk77 Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Salutare. Va rog sa ma ajutati cu un sfat Hornet pc 34 ,ghidonul e cel din imagine . Vreau sa fac pozitia putin mai confortabila pt drumuri mai lungi.Pt asta m am gandit sa iau ceva inaltatoare pt ghidon ,am vazut pe louis.de diferite marimi /marci cu dimensiuni de la 15 mm la 30 mm ,unele aduc si ghidonul mai spre spate cu cativa mm. Intrebarea mea este: Ce distantiere/inaltatoare sa iau fara sa modific lungime cabluri/conducte si sa arate oarecum ok Daca si a montat careva la moto personal m ar ajuta si cateva poze sa vad cum arata. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 vezi pe aici pe forum k este un baiat de TM cred ,care face cum vrei,ce vrei .Cred k dan il cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 0740199234 nu il stiu ,nu am lucrat cu el,nr il am de pe forum-de pe un topic de pe undeva,au fost mai multe persoane care au lucrat cu el si au fost mulumite-in acel topic.Eu am luat nr. in speranta ca voi face risere si eu la Cbr-ica mea ,dar am vandut-o intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Inaltatoare am gasit pe louis.de,intre 30 si 60 eur. Problema e ca nu stiu ce s ar potrivi fara sa modific cabluri/conducte. Poate si a montat careva pe motocicleta si ma ajuta cu un sfat eventual si o poza sa vad cum arata.Pt asta am pus dimensiunile ghidonului meu Multumesc pt ajutor.O sa intreb si la ce ondicat de jaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) cel mai simplu, desfaci prinderile actuale ale ghidonului, si il misti, mai sus, mai spre tine, pana gasesti pozitia care iti place, pui pe cineva sa masoare si aia e. in felul acesta iti testezi si cablurile daca ajung,bracand ghidonul in ambele sensuri vezi observa daca cablurile iti permit sa mentii aceea distanta. Editat Septembrie 7, 2015 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 cel mai simplu, desfaci prinderile actuale ale ghidonului, si il misti, mai sus, mai spre tine, pana gasesti pozitia care iti place, pui pe cineva sa masoare si aia e. in felul acesta iti testezi si cablurile daca ajung,bracand ghidonul in ambele sensuri vezi observa daca cablurile iti permit sa mentii aceea distanta. Omul vrea sa inalte, nu sa regleze, regajul ala e totusi limitaT. Varianta de buget: cauta la dezmembrari (maxim 50 ron) o pereche din prinderile de la ghidon, "semicercurile" alea, de la modelul tau sau ceva compatibil (ghidonul de 22 e uzual). Astea le poti usor monta in ansamblul respectiv si ridici ghidonul cu 2,5-3 cm. Deci ai nevoie doar de "capacele" de deasupra. Nu e foarte mult, dar se simte si de regula nu necesita modificari la cablaje/furtunase. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Ok,multumesc. O sa dau si ghidonul jos sa vad cat permite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Omul vrea sa inalte, nu sa regleze, regajul ala e totusi limitaT. Varianta de buget: cauta la dezmembrari (maxim 50 ron) o pereche din prinderile de la ghidon, "semicercurile" alea, de la modelul tau sau ceva compatibil (ghidonul de 22 e uzual). Astea le poti usor monta in ansamblul respectiv si ridici ghidonul cu 2,5-3 cm. Deci ai nevoie doar de "capacele" de deasupra. Nu e foarte mult, dar se simte si de regula nu necesita modificari la cablaje/furtunase. Succes. Omu a inteles ce-i zic, se pare ca tu nu. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Scuze, asa e, te refereai la modul de a verifica toleranta caburilor si a furtunaselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 nu-i bai, e bine ca am gasit o solutie ieftina si usoara de pus in practica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 https://www.louis.de/en/artikel/sw-motech-handlebar-riser/10021437?list=108943511 » Post actualizat in 07 Sep 2015 12:29 Asta e varianta mai ieftina » Post actualizat in 07 Sep 2015 12:35 https://www.louis.de/en/artikel/sw-motech-handlebar-riser/10021437?list=108943511 Asta e varianta mai scumpa dar care imi place mai mult pt ca aduce si ghidonul mai spre mine. Nu mi e graba ,pana sezonul urmator vreau sa le montez. Incerc sa fiu cat mai sigur ca ceea ce comand o sa fie ok pt ca mi am luat teapa de multe ori » Post actualizat in 07 Sep 2015 13:08 https://www.louis.de/en/artikel/lsl-rise-up-handlebar-clamps-tuev-certificate/10021310?list=108952195 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) ultimul il am eu montat (cel de 25mm) dar nu poti compara pozitia pe TDM cu cea de pe Hornet. si da se potriveste la tine pt ca e pt ghidon de 22 cum ai pe hornet. ai grija sa nu stai prea drept, ca la drum lung devine inconfortabil si e bine sa stai usor aplecat. Editat Septembrie 7, 2015 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Orice as alege nu vreau mai mare de 25 mm ,dar vad mai exact dupa ce dau ghidonul jos ,pun ceva distantier de grosimea aia si imi sper sa imi dau seama daca potrivesc si imi place pozitia. Nu sunt 100% convins de faptul ca aduce ghidonul cu 16 mm inspate ,nu imi dau seama cum va arata si daca pozitia e ce trebuie. Am intrebat si pe topicul de Hornet in speranta ca are cineva montat pe pc 34 si ma ajuta cu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Inaltatoare am gasit pe louis.de,intre 30 si 60 eur. Problema e ca nu stiu ce s ar potrivi fara sa modific cabluri/conducte. Poate si a montat careva pe motocicleta si ma ajuta cu un sfat eventual si o poza sa vad cum arata.Pt asta am pus dimensiunile ghidonului meu Multumesc pt ajutor.O sa intreb si la ce ondicat de jaman daca louis.de arata inaltatoare pt modelul tau de moto, nu cumpara mai inalte decat sunt alea. Eu as fi vrut 50 mm, dar asa am aflat ca nu pot sa pun mai mult de 30 mm ... si asa am rerutat cablurile de acceleratie » Post actualizat in 09 Sep 2015 17:54 Ok,multumesc. O sa dau si ghidonul jos sa vad cat permite vezi numai virat maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 9, 2015 Autor Share Postat Septembrie 9, 2015 Ce imi arata pe louis.de pt modelul meu sunt pt ghidonul de fabrica al meu e schimbat cu unu sport ,mai lat si mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate