Limelight Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Buna ziua tuturor . Imi voi schimba in curand, pentru prima data, filtrul de ulei de la motocicleta si nu stiu ce modele se potrivesc sau daca exista un filtru universal. Am o yamaha YBR 250... As aprecia putin ajutor, va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Te duci la magazin si pe baza talonului de unde citeste datele motocicletei iti da produsele. » Post actualizat in 07 Sep 2015 07:31Consumabilele motoretei tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 man, tu cand te vei duce la magazin sa cumperi filtru / ulei / filtru aer... ce oi cumpara tu, va sti vanzatorul de acolo ce-ti trebuie. nu trebuie sa stii tu decat marca, modelul si anul de fab. al jucariei tale. parte a fi HF140 / KN140 ... dar nu stiu si anul de fab ca sa pot confirma 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 mergi pe louis.de si selecteaza acolo datele motocucletei(firma, cilindree si model) apoi apasa pe produse si voila ai codul(nu e universal valabil). Mai poti face asta si pe motomike.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 filtrele nu prea au cum sa fie universale pt ce trebuie sa intre in locasul lor exista filtre de aer universale dar care se monteaza in exterior @raoulserban modelul nu apare pe louis la ybricul de 125 nu era filtru de ulei, ci numai o sita dar nu cred ca au adoptat aceeasi solutie si la 250 pe motomike apare HIF MQ PREM 7230081 si pe hiflofiltro e HF140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate