northern_freyja Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Asta schimba ecuatia problemei. Welcome to the club . Cauta pe net ca sunt cateva siteuri care vand veste moto la preturi decente , cum ari fi : http://www.gecimoto.ro/veste-moto-piele http://www.leatherandlaces.ro/ http://www.motoemotion.ro/geci-moto-de-piele/vesta-moto-de-piele-ixs-biker.html http://www.gotica.ro/173-HAINE-ROCK-BARBATI/213~VESTE-PIELE-moto/ http://motorai.ro/geci-moto/veste-piele Bafta Mda, am fost ieri la gecimoto.ro, slabuta oferta... mai caut nitel... LE: Cred ca trebuie sa fac un drum cu motorul la Tg Mures... Editat Septembrie 10, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Vezi si pe forum ca e rubrica de vanzari paremi-se ,poate reusesti sa gasesti acolo ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Icon au veste misto. Se gasesc la mymoto. http://www.iconmoto.ro/catalog/vests-14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Mai am o idee, daca nu iasa cu vesta de piele, iei o geaca de blugi, ii tai manecile si gata. E si mai old school Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Niste domni, ce sa zic. Ca sa explic ce mi se pare amuzant: va uitati cam mult la SoA. Mi se pare amuzant ca wanna-be-MC-urile de .ro adopta reguli din vest, dar cam atat. Bai, noi suntem MC, daca iti faci vesta cu rocker pe care scrie 'Iasi', te-am taiat, numai noi avem voie, e zona noastra. Dupa cum spuneam, cand te uiti la televizor e simplu. Teoria o stiu si eu, pana cand o sa se ajunga la practica, permiteti-mi sa ma amuz online. Si apropo, sunt un lache, nu o doamna, imi permit sa aberez online de pe contul neveste-mii. Post actualizat in 08 Sep 2015 09:16 Razi tu, razi, Harap-Alb ... da' eu zic ca e mai bine sa te informezi. Nu stiu ce ti se pare amuzant la una din regulile de baza ala MC-urilor. Insemele MC-urilor sunt doar pentru membrii de drept a MC-urilor si sunt ceea ce ii definesc ca grup ( in engleza se mai cheama si colors ). Iti recomand sa citesti despre compnenta MCurilor,reguli si alte chestiuni de genul si vei vedea ca nu ti se va mai parea funny. Poti incerca dar nu recomand...poate o sa le dai jos cu tot cu piele...si nu ma refer la cea de pe vesta. Sabina tu ai patchurile, deci cumpara-ti vesta si le poti pune la cei care repara haine de piele. Daca e pe asa si e femeie ( nu lache ) ma ofer voluntar sa o ajut. Cred ca mai sunt si alti voluntari pe aici Daca domnul doreste este loc si pentru dansul Daca nu este,facem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Mai usor sa nu iti crape neuronul ala stingher care ti-a mai ramas pe baricade. Inainte de a te ofusca invata ce inseamna spiritul de gluma si ironia...nu are nimeni nimic cu tine...poate doar piticii de pe creierasul tau cat o nuca. Hai ca ne-am distrat destul. BAFTA! P.S. Daca noi ne uitam prea mult la SOA si suntem in wanna be MC atunci ce sa mai zic despre BMC de care nu a auzit nici dracu? In alta ordine de idei ciocu' mic si joc de glezne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Niste domni, ce sa zic. Ca sa explic ce mi se pare amuzant: va uitati cam mult la SoA. Mi se pare amuzant ca wanna-be-MC-urile de .ro adopta reguli din vest, dar cam atat. Bai, noi suntem MC, daca iti faci vesta cu rocker pe care scrie 'Iasi', te-am taiat, numai noi avem voie, e zona noastra. Dupa cum spuneam, cand te uiti la televizor e simplu. Teoria o stiu si eu, pana cand o sa se ajunga la practica, permiteti-mi sa ma amuz online. Si apropo, sunt un lache, nu o doamna, imi permit sa aberez online de pe contul neveste-mii. Editat Septembrie 14, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Suporterule, cand o sa treci in clasa a III-a sa imi mai spui niste spiritualitati din astea de glume, da' neaparat, da? Mai usor sa nu iti crape neuronul ala stingher care ti-a mai ramas pe baricade. Inainte de a te ofusca invata ce inseamna spiritul de gluma si ironia...nu are nimeni nimic cu tine...poate doar piticii de pe creierasul tau cat o nuca. Hai ca ne-am distrat destul. BAFTA! P.S. Daca noi ne uitam prea mult la SOA si suntem in wanna be MC atunci ce sa mai zic despre BMC de care nu a auzit nici dracu? In alta ordine de idei ciocu' mic si joc de glezne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Suporterule, cand o sa treci in clasa a III-a sa imi mai spui niste spiritualitati din astea de glume, da' neaparat, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Cum a iesit nitel doamna educatoare, cum ati inceput sa va paruiti. La colt toata lumea! Micutzule, nu merge cu vesta de blugi... piele ca sunt Prospect! Ori suntem golani ori nu mai suntem... Am cumparat pana la urma de la Geci Moto. Nu imi place grozav cum sta pe mine (ca pe gard) dar oi mai modifica-o eu cumva... acum mai am sa cos patch-urile si gata. Multumesc tuturor pentru sugestii (si reclamatii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Cum a iesit nitel doamna educatoare, cum ati inceput sa va paruiti. La colt toata lumea! Micutzule, nu merge cu vesta de blugi... piele ca sunt Prospect! Ori suntem golani ori nu mai suntem... Am cumparat pana la urma de la Geci Moto. Nu imi place grozav cum sta pe mine (ca pe gard) dar oi mai modifica-o eu cumva... acum mai am sa cos patch-urile si gata. Multumesc tuturor pentru sugestii (si reclamatii). Uite un patch pt tine: Si niste unelte sa te ajute la cusut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Da' io vreau cu bufnita! Sau liliac (da' nu Batman, unu' mai mic ca is femeie...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Da' io vreau cu bufnita! Sau liliac (da' nu Batman, unu' mai mic ca is femeie...) Vezi ca ai niste treaba prin bucatarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Vezi ca ai niste treaba prin bucatarie Aaa, tu esti din ala de pune poze cu cratita? M-as duce in bucatarie dar sunt prea ocupata sa crosetez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Aaa, tu esti din ala de pune poze cu cratita? M-as duce in bucatarie dar sunt prea ocupata sa crosetez... you crochet, you lose Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 Nu nu... nu crosetam printre benzi ca nu e frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Nu nu... nu crosetam printre benzi ca nu e frumos... Ei nu E frumos, doar sa ai grija cu conservele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 Pai trebuie sa punem ceva si pentru la iarna, nu? Castraveti murati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate