cichician Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 (editat) E un pic cam tarziu sa scriu, insa noi doi (eu + prietena), pe un VFR plecam vineri, 12.09, pe un drum pe care eu am mai fost acum trei ani atunci cand plecam spre Mongolia. Si ma gandeam ca mai e cineva interesat, sa ni se alature; tot drumul sau doar partial. Traseul e in proportie de vreo 80% coasta marii negre (Bulgaria, Turcia si un pic din Georgia), iar restul, in mare parte, in Georgia, prin Muntii Caucaz. Cine este, daca este cineva, interesat dati un semn si punem tara la cale in ceasul no. 12. Numai despre bine! Editat Septembrie 9, 2015 de cichician Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 E un pic cam tarziu sa scriu, insa noi doi (eu + prietena), pe un VFR plecam vineri, 12.09, pe un drum pe care eu am mai fost acum trei ani atunci cand plecam spre Mongolia. Si ma gandeam ca mai e cineva interesat, sa ni se alature; tot drumul sau doar partial. Traseul e in proportie de vreo 80% coasta marii negre (Bulgaria, Turcia si un pic din Georgia), iar restul, in mare parte, in Georgia, prin Muntii Caucaz. Cine este, daca este cineva, interesat dati un semn si punem tara la cale in ceasul no. 12. Numai despre bine! Pe bucată de drum din Georgia ar fi bună o mobră cu suspensii mai lungi. Mestia ......... brings back memories .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate