diowrc75 Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 salut! daca este cineva din alba(cat mai aproape de ocna mures)care are drum in bucuresti si poate sa imi aduca o bicicleta in urmatoarele zile,rog sa imi trimita pm multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Salut, daca nu gasesti transport in timp util mai exista varianta cu CFR-ul din Razboieni-cetate. Trece si prin statia Unirea hc insa nu cred ca poti cumpara bilet pt bicla de acolo. In teorie trebuie sa fie cineva cu bicicleta, dar poate te ajuta nasul/vreun pasager...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Septembrie 11, 2015 Autor Share Postat Septembrie 11, 2015 mersi pt sfat,mai astept un pic,nu arde pt maine poimaine,poate vine cineva cu vreo duba,ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 pe facebook, sunt unii care fac curse pe carpooling, ia vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Salut, e maxim 50 de lei sa o pui la curier.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Septembrie 11, 2015 Autor Share Postat Septembrie 11, 2015 serios??prima data am sunat la fan curier ca nu sunt retard sau stau sa pierd timpul...costa 219 lei ca te iau la volum si nu kg » Post actualizat in 11 Sep 2015 18:14 Salut, e maxim 50 de lei sa o pui la curier.... http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/?serviciu=Standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate