Liviu Maftei Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Salut, incerc sa ajut un prieten care are aceasta problema. A schimbat bujiile insa tot da rateuri (pe decelerare ). Aveti un sfat tehnic legat de aceasta problema? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Eu zic sa se bucure de ele! In alta ordine de idei, verifica garniturile, inbinari, coliere; s-ar putea sa fie una "obosita" si sa traga aer, asa face si la V2-ul meu da.. mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Elimina PAIR valve daca o ai,daca nu,incearca sa faci amestecul mai bogat. Suplimentar asigura-te ca nu ai lipsa de etansare pe traseul evacuari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Maftei Postat Septembrie 12, 2015 Autor Share Postat Septembrie 12, 2015 Multumim de sfaturi. Posibil sa fie d la etansari (tocmai ce remontase o toba). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate