Green_Alex Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Salutare, am si eu o rugaminte. trebuie sa umblu (instalatorul) la conducta de gaze si ca sa fiu sigur as vrea sa o verific cu un detector din acela mic cum au cei care fac inspectia bianuala. CU sapun nu este foarte sigura/rapida metoda si sa-i chem pe cei cu inspectia mai platesc inca o data ceva ce este facut deja. NU este nimic ilegal am vb cu ei doar ca ma taxeaza ca o inspectie noua. Intrebare, poate cineva sa-mi imprumute un astfel de aparat ca sa verific cu instalatorul de fata ca nu am scurgeri? Cu totul cred ca nu dureaza mia mult de o ora si il aduc inapoi + Merci, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Septembrie 21, 2015 Autor Share Postat Septembrie 21, 2015 nu-i prind. Eu am instalatorul meu care a si montat-o dar nu are omu detector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Nu am ceva profesional ( gen pentru inspectii anuale).. dar daca vrei te ajut cu asta => http://www2.markus.ro/new/index.php/gaz/detectoare-scapari-gaze/detector-portabil-de-scurgeri-de-gaze-seria-ezsense/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate