Sari la conținut

Green_Alex

Membru
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Green_Alex

  1. Salutare tuturor, de cand am luat GS-ul am ramas cu gandul la 690. Acum as vrea sa corectez decizia de acum 4 ani si sa trec la un 690. E cineva din Bucuresti care ar putea sa vina cu ea sa facem o plimbarica sa-mi lamuresc si eu niste intrebari? O zi buna, Alex
  2. Multumesc pentru raspunsuri, am comandat JMT ca parea mai usoara .... sper sa fie ok la frig, ei se lauda ca e ok pana la -5. Mai jos nu am de gand sa merg...om vedea.
  3. Salut, are cineva o ideie ce baterie mai usoara (decat cea OEM) pentru 800GS se poate gasi rezonabil de repede (cam o saptamana) in Romania? Si eventual si de unde daca se poate. Multumesc, Alex
  4. Mi s-a intamplat o dubiosenie ieri si sunt curios daca a mai patit cineva. In timpul unei sesiuni de ceva offroad, in care mergeam cu ABS-ul oprit, maria sa a decis sa treaca pe "default off", cu de la sine putere. Mi-am dat seama dupa ce am terminat si am alimentat ca ramanea becul pornit. daca apasam pe butonul de ABS se activa si all ok, dar daca opream motorul pornea iarasi cu el oprit. Am vazut pe Advrider ca au avut si altii problema asta si la unii (ca si la mine) s-a rezolvat tinand butonul de ABS apasat cand am pus contactul. Faza este ca daca incerci sa faci asta din nou nu trece inapoi pe default off si mi-ar placea ca atunci cand sunt in off sa nu mai trebuiasca sa opresc de fiecare data cand pornesc motorul absu'. Aveti careva vreo ideie cum s-a intamplat minunea si cum s-ar putea repeta?
  5. Green_Alex

    X-LITE - Discutii Generale

    Are cineva ideie de unde as putea sa cumpar un pinlock pentru X551?
  6. Din ce vad acolo pe site nu e chiar pentru Gentlemen pare mai mult pentru hipstereala. Fara sa afirm ca ar fi ceva rau...nu ma incadrez.
  7. Avea Vali Chefani dar pe la curtea de arges parca era. Vorbeste si vezi...
  8. Pe cat de greu de inteles este pentru unii, exista alti oameni carora le place sa surubareasca. Chiar daca inseamna mai mult timp, mai mult umblat si uneori chiar mai multi bani decat varianta de cumparat, pentru ei faptul ca au facut lucrul cu mana lor este mult mai important. De la astfel de oameni a plecat si merge inainte curentul custom adevarat. Omul a cerut un sfat tehnic, ar avea de castigat mult mai multi daca topicurile s-ar rezuma la aspectele tehnice si mai putin la "da de ce?"-uri si "nu o sa mearga."
  9. Aceeasi dilema am avut si eu si am mers pe Wirth. Problema este ca nu gasesc asa ceva pentru spate asa ca o sa merg tot pe hyperpro. Acum daca gasesti o oferta sa le iei impreuna (fata+spate) si sa ajungi la un pret decent s-ar putea sa te apropii cu ambele hyperpro de versiunea Wirth+Hyperpro. Daca ai putintica rabdare poate ajung sa facem comparatia cu xtrblack si vom putea sa-ti dam si un feedback, desi mi-e ca s-ar putea sa mai dureze pana instalez eu si spatele.
  10. Salutare tuturor, Donez cateva lucruri ramase prin beci in stare buna: Cuptor cu microunde LG Alimentare 110v (model pentru america). Instalatie de lumini de craciun cu alimentare 110v Fluturasi de prindere pentru profile rigips (din tabla) Un motor de aspirator LG cu alimentare 110 Momentan nu am poze dar cred ca maine reusesc sa fac. Prefer cu predare in Bucuresti ca nu cred ca merita puse la curier (sunt valori mici)
  11. Pai cam vreo 7-800lei cu totul parca. Ideea ca am luat si alte piese atunci, placute and stuff si nu mai stiu calculul exact, dar cam asa. Arcurile sunt 100 eur, ce mai pui ulei si manopera daca nu te apuci tu sa desfaci. dar merita.. problema este ca wirth nu fac si arc pentru spate si aici mai caut o solutie. Pe spate, deocamdata nu am gasit decat varianta de la hyperpro dar mi se pare cam scumpa. mai sap
  12. In lipsa de informatii si dovezi clare am ales sa merg pe versiunea mai ieftina:arcuri progresive de la Wirth. whoaaa ce diferenta fata de stock. Pana acum am testat doar pe asfalt de diverse calitati si pe un offroad light, dar whoooooaaa, diferenta de la cer la pamant. Cat (cuvant urat) era de greu sa puna din fabrica asa ceva pe motocicleta???? Acum dupa ce le-am pus si eu pe astea as fi curios sa facem un comparativ sa vedem cat de diferit se comporta, desi ma gandesc ca diferenta ar putea fi si din cantitatea/tipul de ulei din furca). Doar sa gasesc sa schimb si pe spate ca am pus pana acum doar pe fata.
  13. Pai pozele alea aratau motorul echipand versiunea Duke anuntata sa iasa prima (poate chiar anul asta). Legatura ar fi ca aventurierul ar avea acelasi motor care vedem ca exista. Intradevar greutatea aia ar cam fi greutatea "uda" a lui 690, cu un singur cilindru...ar fi ceva sa fie dry weight pentru bicilindru. Nu se vede mare lucru in poza asta noua dar la cat de mare (lat) pare scutul as zice ca acolo sunt 2 cilindrii....speculatii la o samanta.
  14. Asta ar merge misto si pe offroad, niste drumuri din alea de camp pline de praf...de generic
  15. @xtrblack Multumesc pentru propunere. Deocamdata sunt destul de hotarat sa le schimb, nedumerirea mea era daca sa ma arunc la cele premium sau sunt ok si unele mai pamantene. Din ce am mai citit se pare ca lumea este foarte multumita si de cele wirth asa ca o sa merg pe astea. As fi curios de o comparatie dupa ce le pun sa vedem daca e diferenta intre marcile de arcuri dar asta ar trebui facut pe un offroad ca sa fie comparatia adecvata.
  16. multumesc pentru info si recomandari. Citim si vedem unde ajungem; Instalez si daca nu e bine ma mai joc cu uleiul din furca.....Got it. Pentru versiunea mai avansata (a se citi varianta Eru nu este timp asa ca spun pas).
  17. In cautarile mele am dat si eu peste un kit care se instala in furca de pe 800 si devenea ajustabila si puteai sa umblii la caracteristici. Problema e ca ajungea la niste costuri de....mai bine nu. Si asa am ajuns la solutia mai ieftina si care da rezultate bune este schimbatul arcurilor cu unele progresive. Acum eram curios daca se justifica in performanta diferenta asta de pret de 60% intre cele Hyperpro vandute de Touratech si cele YSS sau cele Wirth de la Louis. Am mai gasit si unele Ohlins care par sa fie calea de mijloc dar vreoiam sa stiu daca a incercat cineva care poate sa dea un feedback.
  18. Chiar asa nimic? Refuz sa cred ca nu a facut nimeni schimbarea de arcuri, nu pot decat sa presupun ca toata lumea a mers pe versiunea Hyperpro de la Touratech? Sau e toata lumea la plimbare si nu sta nimeni de scris ...hmm
  19. Sunt mai multe diferente intre enduro si cross: suspensii, cutie de viteze, lucruri care conteaza in padure. Acum vorbind despre 525 vs 450 eu am avut 525 exc si m-am dat si cu 450 si mi se parea mult mai ok (mai usor de manevrat). NU-mi venea sa cred ce diferenta mare intre ele din 75 cmc. Au aceeasi greutate dar puterea in plus a lui 525 este mai obositoare. Eu daca mi-as lua enduro maine as cauta ceva pe la 350 4t. Cred ca pe acolo este idealul (din punctul meu de vedere). Stiu ca meseriasii care fac hard adevarat merg toti pe 2t dar acolo este alta poveste, tu esti la inceput din ce inteleg.
  20. Am si eu o intrebare poate are cineva un sfat din experienta. As vrea sa pun niste arcuri progresive si am tot dat peste unele YSS. A pus cineva asa ceva? la pret apropiat sunt si cele WIRTH de la louis de care am auzit la fel de putin. Ma intreb daca o fi vreun avantaj sa dau 60% mai mult pe cele Touratech? Multumesc, Alex
  21. Astea au ramas in garaj?
  22. Am si eu o intrebare, mobra e din aia cu ABS? Daca da cum merge treaba cu ABS-ul? am auzit ca tre sa-i pui un usb stick ceva ca sa poti merge cu spatele decuplat si fata on, e adevarat, sau e doar decuplabil pe ambele roti?
  23. Daca nu apare ceva neprevazut in principiu as veni si eu.
  24. De gasit ele apar pe mai multe site-uri si par ca ar livra si acum, deci nu trebui e sa astepti pana in septembrie daca ai ce face cu el. Eu mai am cateva luni cu cauciucul actual (de spate) si tare l-as incerca pe asta, dar as vrea sa vad ce si cum inainte. Pana la urma cred ca o sa-l incerc oricum ca....e Michelin, prost nu are cum sa fie. Exemplul 1: http://www.giga-anvelope.ro/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Michelin-Anakee-Wild-Rear-150_70-R17-TT_TL-69R-Roata-spate_-V-max-_-170km_h&details=Ordern&typ=GI-R-300378GA&cart_id=86623224.183.6881&ranzahl=1&Breite=150&Herst=Michelin&Quer=70&Felge=17&S_Z=ZR&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&dsco=183&Cookie=compari_rdaro&m_s=1&profil=wild&rsmFahrzeugart=MO Exenplul 2: https://www.anvelopelider.ro/anvelopa-moto/michelin/anakee-wild/
×
×
  • Creează nouă...