Speedy.K Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Ba da Kollar...cred ca mai am eu niste poze ) GSXR SRAD care nu e chiar usor...ridicat de bot pe o banca in parc Daca ai 2-3 prieteni de nadejde se poate. Da, ma, cu o roata sus merge. Omul vroia sa o intoarca cu ambele roti in sus si cu capu-n jos » Post actualizat in 28 Sep 2015 19:24 Avantajul tau, cu un chopper cam greu sa faci wheelie Vrajeala, n-auzi ce facea Supapa in parc?! Ce, cu cioperu nu merge?! Editat Septembrie 28, 2015 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vwg0lf Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 zic c-o sa mearca am eu pompa de scos uleiul (de la Lidl). Daca mai ai nevoie da un semn. Cred ca am si o garnitura de filtru - e pt hornetu' meu, dar cred ca e acelasi filtru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 3, 2015 Autor Share Postat Octombrie 3, 2015 (editat) am eu pompa de scos uleiul (de la Lidl). Daca mai ai nevoie da un semn. Cred ca am si o garnitura de filtru - e pt hornetu' meu, dar cred ca e acelasi filtru am schimbat filtrul A curs putin ulei, nimic tragic. Insa mai am nevoie de ceva ulei sa completez, asa ca: Daca aveti cateva grame,, 2-300 de grame Motul 7100 10w40 mi-ar fi de folos. Daca tot am desfacut-o i-am strans si lantul, i-am completat antigelul, apropo, daca aveti 2-300 de grame de antigel Deci se poate Editat Octombrie 3, 2015 de sebyteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate