foxbat Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 sveti vlad. nessebar. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Maine dimineata 08 plec pe ruta bucuresti-calarasi-silistra-dalboka (pt scoici)cu ramanere in balchik pana duminica pranz cand o iau in sens invers. De retinut e ca merg ca mosu (100-110 maxim din cauza de nevasta) si oprit pe ici pe colo pentru vizitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 super. eu ma gandeam mai la "sud", zona Nessebar. daca e , poate ne reorganizam lasa "motivele" acasa:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) N-am cum. A facut ceva antrenamente pe la ISIS. Decapiteaza. Si in plus e si un pic cam rece dimineata, nu vreau sa ma grabesc pentru ca am depasit intervalul de service al mobrei dar si al salelor mele. Eu as vrea sa ajung in jur de 14.00 la Balchik (cu tot cu abatere la dalboka si cu vizitare Kaliakra) asa ca poti continua pana la Nessebar. Editat Octombrie 2, 2015 de chucki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Fox e interesant traseul tau dar la mine cu ramasul peste noapte este mai complicat, eu cred ca am sa ma leg la tura "adversa" tura de o zi , saptamana viitoare daca nu ai ce face stai bine cu timpul liber/bani si asa mai departe poate bagam o termala la Varna e si ziua mea si bem si noi ceva de relaxare, plecarea de vineri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 a dracu piele pe tine "vulpe...... daca zicea ianachim LA CURVE si nu PE CURBE..... erai primul in benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 gata.m ai convins.vin cu tine ca te pricepi din ce te lauzi.blonda te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 BA PE CURBE CU IANACHIM de 1000 de ori decat Silistra-Mangalia prin Negru-Voda cea mai crancena experienta de neimaginat. Un drum mai mitocan ca ala nu exista nici la Magadan ! Asa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 BA PE CURBE CU IANACHIM de 1000 de ori decat Silistra-Mangalia prin Negru-Voda cea mai crancena experienta de neimaginat. Un drum mai mitocan ca ala nu exista nici la Magadan ! Asa cred ... depinde e ce ai sub kour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate