liviutza Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Salutari, mi-am luat acum vreo 3 saptamani un Tomos Youngst'R. Detalii aici: http://www.motorland.ro/index.php?name=ro/...S-YOUNGST'R Ce as putea sa va zic despre el, dupa numai 100 km rulati pe vreme proasta... 1 - parerea mea - arata BINE - ma opreste frecvent lumea sa ma intrebe cat am dat pe el - si oameni pe scutere, si soferi. Are un aspect foarte original pe strada, si ma simt bine pe chestia asta... 2 - nici o problema vizibila pana acum - am ales un model cat mai simplu, ca sa nu am prea multe batai de cap. 3 - constructia inspira incredere - majoritatea pieselor par solide si bine prinse la locul lor. O sa revin cu detalii pe masura ce evolueaza lucrurile - cel mai probabil in primavara. As fi vrut sa aflu daca mai are careva Tomos pe aici, si care au fost problemele, pe unde se mai gasesc piese de schimb, etc... Drumuri bune tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 e dragut , arata ca una cu pedale, dar cu roti mai groase , cat ai dat pe el ? si de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutza Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 (editat) Am dat destul de mult pentru un moped - 1,166 Euro (cam 4000 RON) cu tot cu TVA, dar asta am vrut - alegerea urmatoare ar fi fost un Ludix la vreo 4,600 RON, si mi s-a parut mult mai frumos asta . Iar Tomos, din ce m-am informat, e cel mai cunoscut producator de asa ceva in State. E luat de la Motorland, show-room in Piata Muncii. Reiau, daca stiti de unde as putea sa iau si eu ceva piese de schimb sau de tuning (performanta) pentru el, v-as ramane recunoscator. Editat Decembrie 21, 2006 de liviutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 1166 euro pe o bicicleta arata bine da nu te supara mai bn iti luai gilera runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 1166 euro pe o bicicleta arata bine da nu te supara mai bn iti luai gilera runner intr-adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Da ... e adevarat dar bine! Daca prefera stilul acela si vrea ceva nou, e problema sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutza Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 1166 euro pe o bicicleta arata bine da nu te supara mai bn iti luai gilera runner Nu ma supar, dar alegerea a fost facuta in principal pe motive de gust. Mi-as permite si un scuter mai scump, dar nu ma atrage foarte tare designul pe care-l au scuterele (carene, etc) - banii (pana spre 2-3 mii Eur) nu ar fi o problema majora, dar chiar nu am gasit nimic care sa-mi placa mai mult. Si cred ca nu am gresit, avand in vedere numarul de scuteristi si soferi care m-au oprit sa ma intrebe de unde am jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate