un_aiurit Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Salut.de curand am luat un etrier berinher cu 6pistonase si disc de frana.le-am montat pe 525 exc supermoto.dar am lasat pompa de frana brembo de pe motocicleta.problema e ca maneta e moale si pot sa o strang pana lovesc maneta de ghidon.Am facut aerisire ca la carte.In mers franeaza.insa nu destul de puternic.Am schimbat la pompa garniturile si pistonul cu un chit de reparatie nou.Conducta de fana e cea originala de pe moto cu insertii metalice.La etrierul vechi brembo flotant era un pic moale dar nu puteam sa strang maneta pana la capat.Trebuie sa pun o pompa radiala?etrierul beringer nou nu este radial.este normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 (editat) poate ca debitul generat de pompa ta nu este suficient pentru a impinge cele 6 pistonase. » Post actualizat in 11 Oct 2015 09:05volumul de lichid necesar etrierului este mai mare decat poate genera pompa ta. ai o pompa subdimensionata in acest caz. parerea mea. Editat Octombrie 11, 2015 de gabriel03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 (editat) exact ce ti-a spus si Gabriel, pompa este subdimensionata... vezi daca achizitionezi piesa fara sa intrebi...e posibil sa mearga cu o pompa de lc4 de 11mm. pe partea de jos a pompei scrie ce diametru are, cauta cu atentie! Editat Octombrie 11, 2015 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 Am luat de la lorenzo chitul de etrier beringer cu 6 pistonase si discul beringer noi.O pompa radiala e mai buna?am vazut pe net de pe un sv o pompa radiala nisin la 300 de ron si una radiala magura la 700 de ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 iete aci una de SV 650 ieftina http://img24.olx.ro/images_mercadorro/75441550_1_644x461_vand-pompa-frana-fata-sv-650-k1-bucuresti.jpg » Post actualizat in 11 Oct 2015 10:50http://img24.olx.ro/images_mercadorro/75441550_1_644x461_vand-pompa-frana-fata-sv-650-k1-bucuresti.jpg » Post actualizat in 11 Oct 2015 10:51scuze ,nu vrea saia linkul » Post actualizat in 11 Oct 2015 10:57http://olx.ro/oferta/vand-pompa-frana-fata-sv-650-k1-ID4EUsS.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 Dar nu e radiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 taica, vezi ce diametru necesita etrierul beringer. abia apoi alegi pompa care nu trebuie sa fie neaparat radiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 12, 2015 Autor Share Postat Octombrie 12, 2015 ok il voi suna pe cel de la care am luat etrierul,faza ca pompa mea de p exc e de 11 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 cum spunea si Stulewa ,cauta specificatiile etrierului nou sau suna-l pe fostul detinator si sa iti spuna modelul pompei ,ca sa te poti orienta spre ce iti trebuie tie. nu este chiar asa simplu de umblat la frane si facut modificari.... acei parametri au fost calculati de ingineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Caut eu o pompa de 11mm, daca vrei sa-l vanzi pe al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 Stai sa vad ,ca am gasit o pompa radiala de 16 si ved duminica cand fac schimbul, » Post actualizat in 16 Oct 2015 13:49 Am rezolvat,am pus o pompa radiala nissin,merge brici,acum problema este ca trebuie sa gasesc handguard cu prelungitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 E de bine. Si pompa de 11mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2015 Pompa de 11este acum pe motoreta,pentru ca acum are roti de enduro,am lasat pompa de frana cu furtunul catre etrierul vechi si cand schimbrotile de supermoto pun pompa radiala cu etrierulbde supermoto,iar la rotile de enduro pum etrierul flotant cu pompa normala,aveam doua furtune si am apelat la solutia asta,.Saptamana viitoare fac rost de un disc de ktm de 310 si atunci si roata de enduro o sa se potriveasca pe etrierul beringer si o sa pot da pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate