Ionut Cristian Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Salut,vreau si eu o parere despre placute de frana ,,Bendix si Disc de frana Spate Braking Wave ???mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Discuri de frana de la braking am avut eu pe mobra si le-am folosit 20000 km fara sa se cunoasca aproape deloc uzura pe ele » Post actualizat in 11 Oct 2015 14:14Asa era modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Cristian Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 la 20000 e bine la un motor sport!!!e bine atunci vedem cat tine si pe un ktm 450 exc!!!alte pareri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Poza e facuta cu vreo 2 luni inainte s-o vand si dupa cate se vede,nu aveau uzura mai deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Cristian Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 deci mai tine ceva km discurile!!!e bine atunci nu mi-a vandut francezul ceva prost,piesele sunt din franta cumparate de tatal meu,si de aia am intrebat ca in ro nu am auzit de firmele astea!!!mai trebuie sa imi vina ceva sa vedem ce firme noi mai imi aduce:D de care habar nu am!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Mai tin daca "e" mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Cristian Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 ms de corectare in afara de corectat,o parere nu ai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate