G B V Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Am vazut pe facebook postarea,deci nu prea stiu nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 din relatările unei persoane de la fața locului, pilotul e ok...cică a scăpat fără julituri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Mai exact la Valea Lunga. Important este ca motociclistul era destul de bine. Chiar se plimba pe langa motocicleta, vorbind la telefon. L-am intrebat daca este in regula, daca are nevoie de ajutor si mi-a spus ca totul este OK. A zis ca a scapat cu bine, lucru care se vedea si cu ochiul liber, desi schiopata putin. N-am vazut accidentul, dar la prima vedere parea ca el mergea pe directia inainte, prespun ca pe culoarea verde a semaforului, iar o masina a vrut sa intoarca de pe celalalt sens de mers si nu i-a acordat prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 15, 2015 Autor Share Postat Octombrie 15, 2015 E bine ca n-a patit nimic.La cum arata mobra,a avut mare noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Hornet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Pfoai cum arata mobra...bine ca este ok,niste investigatii nu strica la spital,acum de la adrenalina nu simte nimic,maine vede el...Eu cel putin asa am patit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 15, 2015 Autor Share Postat Octombrie 15, 2015 Hornet? Cam asa pare dupa etrieri si capacul lateral pe care scrie honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 (editat) Pfoai cum arata mobra...bine ca este ok,niste investigatii nu strica la spital,acum de la adrenalina nu simte nimic,maine vede el...Eu cel putin asa am patit... Cand am plecat eu, tocmai l-a invitat SMURD-ul in masina, unde s-a urcat pe picioarele lui, pasind pe scara chiar cu piciorul "bolnav" in fata. Editat Octombrie 15, 2015 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 pfff, s-a facut pachet trotineta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Pachet este putin spus . E rupta in doua . Baiatul are zile si ma bucur sa vad ca cineva se poate ridica singur dupa un astfel de accident . Bafta in recuperarea daunelor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate