Cipryan Ioan Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 am gasit pe un site un parbriz cu dimensiunile astea(Latime la baza:41cm Latime partea superioara:28cm Inaltime:34cm) .Va rog sa-mi spune-ti daca se potriveste la modelul de scuter pe care il am Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Ăsta da topic ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 16, 2015 Autor Share Postat Octombrie 16, 2015 ce topic?! nu ai mai vazut parbriz pe scuter sau ce!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Scuterul e la tine. De ce nu masori sa vezi dacă potrivește. De unde sa știm noi? Ai încercat cu Google? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 16, 2015 Autor Share Postat Octombrie 16, 2015 nu-i asa cum zici tu...crezi ca nu am masurat,dar habar n-am de unde se prinde! poate cineva care are un scuter identic si a mai pus parbrize Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 http://m.chinesemotorcyclepartsonline.co.uk/partno_UNVWDSC02.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Cum ai formulat întrebarea suna dea'mpwul'ea,de aceea ți s-a atras atenția.Ar suna asa: "Am gasit pe un site un prezervativ cu dimensiunile astea(Latime la baza:41cm Latime partea superioara:28cm Inaltime:34cm) .Va rog sa-mi spune-ti daca se potriveste la modelul de dick pe care il am."!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Cum ai formulat întrebarea suna dea'mpwul'ea,de aceea ți s-a atras atenția.Ar suna asa: "Am gasit pe un site un prezervativ cu dimensiunile astea(Latime la baza:41cmLatime partea superioara:28cmInaltime:34cm) .Va rog sa-mi spune-ti daca se potriveste la modelul de dick pe care il am."!!!+1 Din păcate, mai nou, majoritatea topicurilor sunt la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 17, 2015 Admin Share Postat Octombrie 17, 2015 Nu-i stie nimeni dimensiunile baiatului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 17, 2015 Autor Share Postat Octombrie 17, 2015 e usor a face ștouri,intrebarea nu'i am pwlea http://piesescuter.eu/350,en_parbriz-scuter-cod-d24004.html » Post actualizat in 17 Oct 2015 08:26 ia vezi aici->/index.php?/topic/687262-parbrize-motoscutereatv-uri-confectionammontam/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 17, 2015 Admin Share Postat Octombrie 17, 2015 Mai nea, invata sa formulezi un topic si pe urma sa faci observatii! Crezi ca stie cineva ce dimensiune are parbrizul de la scuterul tau no name? Daca habar nu ai ce ai pe scuter mergi la cineva priceput sa-ti desfaca parbrizul si sa vezi ce fel de prinderi ai la el, apoi poti intreba si aici sau sa cauti pe google! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 17, 2015 Autor Share Postat Octombrie 17, 2015 ce prostii vorbesti acolo,administratore.Scuterul are nume sau tu ai vre-un avion, sau nu stii sa citesti.Nu am achizitionat inca parbrizul de aia am cerut lamuriri si daca nu stii nu mai posta.Na acuma baneazama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 17, 2015 Admin Share Postat Octombrie 17, 2015 Fa ce ti-am spus si cand gasesti dimensiunile imi spui sa-ti redeschid topicul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate