Bogdan Secelean Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Salut. E traseu numai de asfalt. Din pacate nu sunt doritori in afara de tine. Vad ca nimeni nu mai merge nicaieri, i-a surprins pe toti vremea asta, ei intrasera la hibernare ar merge maine un traseu mai scurt, am mai vorbit cu cineva. Daca vrei suna -ma 0744566465 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 [media=560, 315] [/media] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Super, multumesc pentru film! » Post actualizat in 16 Nov 2015 16:57 Profit de ocazie si transmit un salut tuturor celor ce au participat la iesirile la Olimp si Ruse, a fost frumos si va multumesc pentru companie si in mod special Criei pentru initiativa. Profit de ocazie si ofer tuturor celor ce citesc sau posteaza aici, traducerea unui articol despre MERSUL IN GRUP. Este util pentru noi toti, indiferent de cati ani de viata avem, cati petrecuti in șa sau cati km parcursi. Merita a fi citit tot, macar informativ. Evident ca si dupa fiecare va merge cum doreste, s-ar putea insa sa conteze. Lectura placuta! http://www.transalp.ro/files/Tutoriale/Mersul%20in%20grup.pdf Asfalt uscat! » Post actualizat in 16 Nov 2015 17:13 Scuze pentru repetitii, ar fi trebuit sa fie doua mesaje separate insa nu mi-a iesit se pare ) » Post actualizat in 16 Nov 2015 17:21 omu79 spune-mi si mie te rog cu ce program editezi filmele. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Cu Windows Movie Maker l-am editat. Vine cu Windows-ul si nu am avut pretentii atat de mari incat sa folosesc altceva mai performant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 * placerea a fost de partea mea sper sa ne vedem si la anu' pe aceleasi drumuri frumoase. si nu numai. Super, multumesc pentru film!» Post actualizat in 16 Nov 2015 16:57Profit de ocazie si transmit un salut tuturor celor ce au participat la iesirile la Olimp si Ruse, a fost frumos si va multumesc pentru companie si in mod special Criei pentru initiativa. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Multumesc si eu. O plimbare placuta intr-o companie placuta. Cat priveste mersul in grup,FlipperCo,eu sunt la a doua experienta,dupa cea de 1 Mai,cand s-a mers cam dezorganizat,dar am prins ideea. Oricum,singura mea "iesire din grup" s-a datorat tocmai lipsei de experianta si nevoii de a ma relaxa putin dupa tensiunea mersului in formatie. Inca o data: mi-a facut placere! Pe anul viitor! P.S. Azi am facut o plimbare scurta Calarasi-Drajna-Lehliu(unde am mancat o fasole excelenta ,la paine,in La Partid) -Calarasi. V-am simtit lipsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Foarte bun articolu . ms . Salut tot grupul de la Olimp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Si inca ceva de citit obligatoriu de catre noi toti.... https://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Si inca ceva de citit obligatoriu de catre noi toti.... https://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ da e bun .. l-am citit inainte sa imi iau mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate