Jump to content

FlipperCo

Super Membru
 • Posts

  646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by FlipperCo

 1. Flower, pune si tu un “share location” pentru teren.
 2. Întrebare: - Ce să fac ca să par mai subţire? Răspuns: - Întuneric, doamnă. Întrebare: - Spuneţi-mi, cum să procedez pentru a emigra în SUA? Răspuns: - Lăsaţi numele şi adresa exactă şi va veni cineva să vă ia ! Întrebare: - Işi face efectul şi pe Lună pilula anticoncepţională? Răspuns: - Da, dar, oricum, costumul spaţial oferă o protecţie mult mai bună. Întrebare: - Care este diferenţa dintre un optimist şi un pesimist? Răspuns: - Diferenţa este că optimistul învață limba engleză, iar pesimistul chineza. Întrebare: - D-le redactor, este adevărat că şi americanii au pitici? Răspuns: - În principiu da, dar cei ruşi sunt mai mari. Întrebare: - E adevărat că armatei noastre i-a fost cerut ajutorul de către Cehoslovacia? Răspuns: - Da. Cererea era din 1939, dar a fost aprobată în 1968. Întrebare: - Ce este haosul? Răspuns: - Nu dăm răspunsuri la întrebări din agricultură. Întrebare: - Zebrele sunt negre cu dungi albe, sau albe cu dungi negre? Răspuns: - Da. Întrebare: - Se poate lua o boală venerică într-un W.C. al unui vagon de tren? Răspuns: - În principiu da, dar nu e comod. Întrebare: - Cum reacţionează guvernul sovietic într-o situaţie fără ieşire? Răspuns: - Am mai spus că nu răspundem la întrebări din domeniul agriculturii ... Întrebare: - Credeţi că iaurtul este un remediu împotriva impotenţei? Răspuns: - În principiu da, dar numai în combinaţie cu ipsosul. Întrebare: - Cînd va începe Marea Foamete Mondială? Răspuns: - Când chinezii vor lăsa beţisoarele şi vor începe să mănânce cu lingura. Întrebare: - Va veni un alt räzboi Mondial? Răspuns: - Nu ! Dar va fi o luptă pentru pace, că nici piatră pe piatră nu va mai rămâne. Întrebare: - Ce e un salariu? Răspuns: - Un fel de menstruaţie: aştepţi o lună şi trece după trei zile ... Întrebare: - Ce e mai valoros decât laptele matern? Răspuns: - Ambalajul... Întrebare: - Cum e mai bine să mori: de sifilis sau de dizenterie? Răspuns: - Mai bine să mori ca un bărbat, decât ca un rahat. Întrebare: - E adevărat că Ceaikovski a fost homosexual? Răspuns: - Da, dar nouă ne place din alte motive ... Întrebare: - Cum poţi trăi doar din salariu? Răspuns: - Nu ştim. Nici noi n-am încercat...
 3. Nu la-am cunoscut insa ocazional i-am urmaril activitatea. Pacat, un om tanar si cu experienta, nu avea voie sa pateasca asa ceva. Dar cum s-a spus mai sus, uneori prea multa incredere in tine face mai mult rau decat bine. Condoleante familiei, iar lui drumuri bune unde se afla! RIP
 4. Este un loc unde intr-ader oamenii organizeaza iesiri moto. Tu ai abordat insa lucrurile gresit din start, mai ales ca esti incepator. Deci nu e cazul sa faci pe suparatul daca esti barbat, mai ales daca intentionezi sa devii intr-adevar motociclist. Have fun! Sau cum spune Pitesti2010, asteapta sa se intoarca Flower.
 5. Pe bune? Adica ai vrut sa scrii ceva si ti-a iesit altceva cu ..... ghilimele? Deci dată asa cu.... manta, ca sa pari istet? Cu astfel de istetime ti-ai cam redus sansele sa se complice cineva cu tine. No offence!
 6. Probabil esti mai la curent decat mine Eu am apreciat cand a facut de ex o varza calita daca nu gresesc. Asa da, indiferent cum a iesit, a avut satisfactia ca a pus.... suflet. Dar pe caldura asta mai ales, e mai simplu din taste. Ca si cu motociclismul (aici nu vorbesc de Flower mai ales daca tin cont de remarca ta, desi nu o vad sa mai faca propuneri de iesiri- asta clar nu inseamna ca nu motocicleste). Dar gata, vorbesc fara ca Flower “sa fie de fata” si nu vreau sa creada c-o barfesc, departe de mine.
 7. Nici bucatareala nu mai e ce-a fost! Sa inteleg ca acum se face din taste?
 8. Bicicleta este vehicul ca si caruta. Motocicleta este AUTOVEHICUL ( adica vehicul cu motor). Eu stiu ca poti avansa printre masini, cata vreme coloanele sunt oprite la stop. Este ilegal sa faci asta cand masinile sunt in deplasare.
×
×
 • Create New...