Jump to content

FlipperCo

Super Membru
 • Posts

  740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  plastic
 • Motocicleta
  …de fapt sunt doua
 • Numar Moto
  -
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  cateva
 • Interests
  Orice, interesant sa fie ;)

Recent Profile Visitors

1,903 profile views

FlipperCo's Achievements

 1. IMG_7306.MOV IMG_7297.MOV IMG_7290.MOV Si ot ca niste pagini in urma se vorbea despre cum suntem noi romanii, mai zic si altii chestii IMG_7304.MOV
 2. IMG_7303.MOV IMG_7299.MOV IMG_7296.MOV IMG_7291.MOV
 3. IMG_7263.MOV N-am rezistat sa astept dimineata IMG_7191.MOV IMG_7178.MOV IMG_7260.MOV
 4. Tips gratis: Ghilimele se folosesc cu motiv, tu sigur n-ai la adresa mea. Bafta!
 5. Nu te obliga nimeni sa participi. Sa facem misto e simplu si la indemana celor mai multi din pacate, sa pui lucrurile cap la cap si sa organizezi ceva, orice, e mai greuț. Si daca te apuci si chiar iti iese, sigur sar haterii ce oricum nu stiu altceva. “RESPECT!”
 6. DETALII: Alegem sa spunem Impreunã "NU Vitezei", aläturi de Bikers For Humanity, Augustin Watches, Zeno Service, Bardahl România, BikerFunShop, Brigada Rutiera Bucuresti. In data de 28.05.2023 începând cu orele 10.00 pe platforma Zeno Moto Service ( Soseaua Pipera 55C, Bucuresti 077190, Langa DRCPIV Pipera). Ce vom face: Poligon moto unde cei de Brigada Rutierã ne vor arata si învatà cum sa avem grija de noi: frânare de urgent, evitare obstacol în curba, comportament preventiv În condusul moto si impreuna cu Echipa Ride&Ride vom exersa impreuna tehnicile aratate. Ne aläturäm Campaniei Bikers For Humanity n proiectul constructiei caselor pentru familiile defavorizate din BRAN."Motociclistii voluntari vor pune umárul la ridicarea a douã imobile destinate unor familii defavorizate (30 de persoane, din care copii, persoane în vârstã sau cu handicap locomotor), care actualmente träiesc în locuinte improvizate si insalubre, in vecinatatea unui obiectiv turistic de important major, Castelul Bran." Licitatie achizitie produse puse la dispozitie de catre partenerii nostri. a. Stilouri Augustin : https://www. stilouriaugustin.com Casti NEXX - https://www.bikerfunshop.ro Bardahl Romania uleiuri - https://bardahl.ro Pagaia lui Toma Simionov - se liciteazã si online în cadrul evenimentului Ceaun oferit de Ride&Ride în locatie - fiecare doneazã cât vrea 4. Plimbare dupã eveniment La Partid - Lehliu. O super tura moto. Postam permanent în eveniment detaliile noi cât si obiectele puse la" bâtaie" in licitatie. Sa fie Safe Ride alaturi de Emergency Ride&Ride.
 7. https://m.facebook.com/events/173729848664567/ Duminica 28 mai 2023
 8. Merge merge, desi sosul alb merge mai bine cu somonul. Stai, am omis ca faci urat!
 9. Eu le-am spus ca Rucar-Bran e de facut, dar ei Batman Batman! Scapau de ploaie si era si traseul mai frumos
 10. Nu ai dreptate dar fiindca raspunsul tau imi arata ca ai impresia ca le stii pe toate, nu ma obosesc. Doua lucruri iti spun: - normal ca si biciclistul face countersteering doar ca nu stie, iar pe motor trebuie sa-l faci constient si controlat - nu toti oamenii au abilitatile dezvoltate nativ la fel, de aceea recomand curs. Unii au crezut ca le au si au crapat fara sa-dea seama, poate un curs îi salva. Omul va decide pt el, dar clar tu stii mai bine. Alegeti practic DN1, plictisitor. Recomand Bucuresti-Rasnov-Bran- Rucar- Campulung-Bucuresti Traseu frumos, virajat, etc. Sau si mai bine in sens invers, sa reveniti pe DN1
 11. Corect! Cel putin o buna bucata de vreme pana inveti ce si cum, mai bine singur. Grupurile mai mult strica, oameni pestriti, pareri diferite si cel mai rau, esti tentat sa arati ca poti ce pot ei, si asta poate sa coste grav. Recomand cu caldura “Curs de Cornering” cat mai repede dupa permis. Stiu motociclisti care dupa 10 ani de motociclit, nu stiau nimic despre countersteering (contravirare). Dar sa nu ocupam un teren ce nu ne apartine si sa lasam oamenii sa-si organizeze plimbarica.
×
×
 • Create New...