Sari la conținut

Kazahstan - Ep. 03 - Charyn Sunrise


Postări Recomandate

Bună dimineața. A fost o noapte lungă. Scurtă, de fapt, pentru că la ora 5.00 eram în picioare, dar a trecut greu pentru că ne-am trezit din oră în oră. Ba vuia vântul așa de tare c-aveam impresia că ne ia pe sus cu tot cu cort, ba se auzeau sunete ciudate. Iar atunci când dormi în cort, iar mintea-ți lucrează, orice zgomot poate declanșa o frică, iar cu ochii minții deja vezi lupi înfometați dându-ți târcoale. Desigur, în realitate sunt niște frunze care foșnesc singure, sau vreun câine care a mirosit pachetul tău de biscuiți și vrea să vă împrieteniți.


În fine, dincolo de vânt și frica de pârși turbați, ne era frică să nu ne ia pe sus „rangerii“ din parcul național. Pentru că ne spuseseră că n-avem voie să campăm pe buza canionului, iar noi am campat… ghici unde? Evident, pe cea mai frumoasă dintre buzele canionului.


La un moment dat, am visat că se strânseseră și stăteau cu puștile întinse spre noi.


Cum începusem? Ah.. da. Bună dimineața. Pentru că după o așa noapte, chiar avea să fie o dimineață grozavă. De aici începe povestea celui de-al treilea episod sub marca 550 Khanate Ride.







Dac-ai ajuns pe aici mai târziu, îți explicăm și contextul: la sfârșitul lunii septembrie, „Brigada Diverse“ din cadrul PeMotoare a plecat într-o frumoasă aventură în Kazahstan. Numele aventurii este 550 Khanate Ride, iar povestea o vom spune în șase filme scurte.






Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...