gascoigne Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 am gasit doar topic-uri mai vechi... a incercat cineva sa inmatriculeze un scuter de 50cc la politie, cu numere albe? stiu ca normal se inscrie la politia locala, dar e posibil si pe fluxul inscrierii de auto - moto? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Da se poate. Du-te intai la rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2015 ok, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berevoescu Mihai Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Nu se poate. Du-te totusi la RAR, ca oricum iti trebuie carte si/sau identificare. Daca ai CIV si e nou treci peste RAR. Nu se inscrie la politia locala ci la primarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 majoritatea vor invers,tu esti prea corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berevoescu Mihai Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Si daca ar vrea n-ar putea sa-l inmatriculeze. A fost posibil pana in 2013 iar cele inmatriculate pana atunci au ramas asa. La vanzare se "exmatriculeaza". Acum scrie clar in oug 195 ca se inregistreaza iar asta inseamna primarie si numar galben. Se inmatriculeaza doar daca se incadreaza ca motocicleta (adica peste 50cc sau peste 45km/h). Am mai citit tot pe forum problemele cuiva care detine o motocicleta de 49cc dar care are vmax>45km/h si l-au trimis de la politie la primarie si invers. Totusi, care-i motivul pentru care vrei numar alb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2015 Totusi, care-i motivul pentru care vrei numar alb? scade interesul hotilor, ca e mai greu de inmatriculat ceva >50 furat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate