Sari la conținut

gascoigne

Membru
  • Număr conținut

    390
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gascoigne

  1. Multumesc, ma duc la Atlasib. Rezolvat cu Atlasib, multumesc tuturor pentru sugestii.
  2. Salut, Stiti care e cea mai buna varianta pentru a trimite niste roti in tara (Bucuresti - Baia Mare)? Fancourier livreaza, dar pretinde ambalarea in cutii, care probabil mai costa inca 2-3 sute de lei. Multumesc!
  3. Pantaloni Cycle spirit cu captuseala, nr. 52, nefolositi. Sunt in Bucuresti, zona 1 Mai. Adjudecat! Ghete Pro Biker, nr. 44, in stare buna, folosite de cateva ori. Locatia: Bucuresti, zona 1 Mai. Ghetele inca disponibile!
  4. poti sa treci cu ea, daca ai noroc sau cunosti pe cineva. anvelopele nu mai sunt bune dupa 7 ani, schimba-le, eu am cazut din cauza asta si m-am lecuit.
  5. cei de aici se plang de alte lucruri, dar neserios in procesul de instruire nu cred ca este Bratovici. chestii gen lasati elevii de izbeliste in poligon chiar nu cred ca a facut.
  6. nu te baza pe garantie la un produs asa ieftin, crede-ma, foarte rar dealer-ul e serios in privinta asta. la scuter-ul electric chiar nu m-as risca daca nu e unul nou si bun, ca altfel nu stiu cine mi-l repara. cel pe benzina poate fi mai ok, asta daca ai minime cunostiinte de mecanica si ii faci mici imbunatatiri inca de la inceput. » Post actualizat in 29 Jul 2016 06:34 apropo de intretinerea atenta de care are nevoie un scuter chinezesc, unul sh care a fost la un om serios posibil sa fie mai bun decat unul nou.
  7. asta e tare de tot. pai omul de aia si-a facut cont, ca sa-si exprime nemultumirea. de mintit poata sa minta si unul cu 3 postari si unul cu 3000, care e legatura? iar daca nu are chitanta, cel mai probabil inseamna ca nu i-au dat deloc.
  8. daca esti sigur ca o vrei, vorbeste cu proprietarul sa faca el RAR-ul, si daca trece ii dai bani si pentru asta. asa, nu mai ai nici o grija.
  9. daca te referi la scuter centre, am fost de cateva ori la ei si sunt ok.
  10. Nu am Robinet extern. Mai studiez si revin.
  11. Am inteles. Atunci am Alta solutie decat sa o duc pe platforma?
  12. Nu are Robinet, iar rezervorul e plin.
  13. Salut, Motoreta mi-am adus-o asta iarna, pornea si mergea perfect. Acum, am dat de cateva ori la automat, dadusem si Spritz inainte, dar nimic. Am scos furtunasul dintre rezervor si carburator si era totul perfect uscat.. Am dat din nou la buton, Nu vine nici o picatura de benzina! Are cineva vreo idee? Motoreta e gsf 650 Bandit din 2005. Multumesc
  14. 200 e mult mai bine decat 125. daca iti permiti, ia-o pe cea mare. daca vrei o alegere economica, nu lua mobra de cilindree mica noua. dar, repet, daca iti permiti, nu ezita, cu moto noua, preferabil 200, nu ai nici o grija.
  15. Ar fi un lucru bun abonamentul, aproape in fiecare an am fost mai mult de o singura data. Aveti idee, o sa fie totul pregatit vineri la deschidere? Ca as incerca sa vin atunci. Anii trecuti nu erau toti expozantii si toate standurile gata, i-am vazut abia a doua zi.
  16. felicitari! chiar ma bucur ca mai sunt oameni care cumpara motorete noi.
  17. salut, uita-te si la Bandit, dintre naked-uri. pe ce vrei tu e cam greu la inaltimea ta, ar cam fi la limita. pot sa iti dau sfatul pe care as fi vrut sa-l primesc si eu la inceput: urca-te pe mai multe motorete, de ex la smaeb - pe cele expuse si, eventual, pe cele din parcare, bineinteles cu acordul proprietarilor - si alege una pe care stai ok dar care nu e prea puternica (gen 100+ CP). Cilindreea poate sa fie cat de mare, conteaza tipul motorului si puterea. La banii pe care ii ai, poti sa iti aduci ceva ok de afara, eventual vorbeste cu sotii Biris.
  18. vanzatorul a spus ca motoreta e in stare buna, ceea ce se pare ca e o minciuna; asta e o practica comerciala de joasa speta, potrivita eventual tiganilor din talcioc. nu vad nici o asemanare cu vreo corporatie. coca cola nu iti spune sa o bei ca e sanatate curata, nici pe tigari nu scrie ca iti fac bine, ba dimpotriva. in al doilea rand, ca dealer nu ar trebui sa vinzi asa ceva, e vorba de reputatia ta. repet, daca era motoreta mea abandonata de ani de zile prin curte si omul stia asta, era altceva. dar reactia lor chiar mi se pare incalificabila (desi am mai auzit-o) - bine ma, la banii astia... ce vroiai? e clar ca vanzatorul nu realizeaza ca trebuie sa livreze ce a promis, in cazul asta o motoreta functionala, la care eventual urmeaza refacerea distributiei.
  19. nu contest, cumparatorul a fost naiv, dar dealer-ul cu siguranta nu e cinstit, din moment ce a pretins ca motoreta e ok.
  20. nu stiu de ce multi neglijeaza faptul ca vorbim despre un dealer, care exact asta ar trebui sa faca, sa ofere un produs ok - se pare ca asta si pretinde ca face. daca luai motoreta de la mine si iti ziceam ca nu am mai pornit-o de n ani si nu m-am mai ocupat de ea, atunci da, e clar ca trebuie facute multe lucrari, majoritatea minore, ce-i drept. dar mi se pare inacceptabil sa fii dealer si sa vinzi moto despre care spui ca sunt in STARE BUNA sau FOARTE BUNA (uitati-va pe site-ul lor), moto fiind cazan ruginit, dupa care sa ii zici omuluii "ce vrei ma, ai dat doar 1000 E pe ea, la ce te asteptai?".
  21. daca vanzatorul a mintit ca motoreta e in stare impecabila, e in culpa. aici nu e vorba despre receptia unei lucrari. daca ai nevoie de asistenta, atunci de ce ar mai cumpara cineva vreodata de la un dealer, daca nu pentru serviciul de a tranzactiona un produs in stare buna? ca in realitate totul tb verificat, asta e altceva, dar legal vanzatorul poate fi atacat.
  22. ai aceasta discutie sau l-a asigurat doar verbal ca motocicleta e impecabila? Daca o mai ai, du-te cu incredere la OPC, o sa vezi cum isi schimba imediat atitudinea. dar anumite lucruri se gasesc pe net: Sermoto cu probleme (mai multi useri), Motomus ok, de asemenea cu multe review-uri.
  23. cel mai bine e sa folosesti substante dedicate, spray sau orice alta forma.
×
×
  • Creează nouă...