Bogdan Baciu Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) „Pasionat încă de mic de motoare, Cătălin făcea parte din comunitatea de motociclişti din Tecuci. Iubea muzica, fiind deseori văzut interpretând cântece, acompaniat de chitară, prin parcurile tecucene. [...] Toţi prietenii din comunitatea de motociclişti din Tecuci sunt alături de familia îndurerată transmiţând pe această cale condoleanţele lor.” Cauza morţii: infact, însă cred că merită să fie şi numele lui aici.http://tecuceanul.ro/catalin-grozavu-a-plecat-la-ceruri/ - astăzi a fost înmormântat fiind prezenţi mai mulţi motociclişti, preteni, cunoştinţe. Odihnească-se în pace! Editat Noiembrie 23, 2015 de Bogdan Baciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeekRider Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Frumos din partea ta, Bogdane, că ai deschis topicul ăsta despre Cătălin. A fost un băiat deosebit, foarte liniștit și mai ales altruist, din păcate plecat prea devreme dintre noi Nu cred că există om cu care să fi venit în contact și să nu îl fi apreciat. Îi plăcea să ajute pe oricine, bineînțeles că m-a ajutat și pe mine în mai multe situații. Pentru cei care l-au cunoscut, dar mai ales pentru voi, toți cei care nu l-ați cunoscut, atașez o fotografie cu el.Găsiți un clip cu Cătălin interpretând vocal și la chitară "Am nevoie de tine" (Direcția 5) aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2 Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 RIP! Condoleante familiei si prietenilor pentru teribila pierdere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate