Sari la conținut

andrew2

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    andreicostache_2004@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda Varadero 1000 ABS, KTM 250 exc-f

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF500, Suzuki GSF650S, Yamaha TDM850, Suzuki DRZ400S, Honda CBF1000A

Vizitatori Recenți Profil

645 citiri profil

andrew2's Achievements

  1. Salut, ai mers in Albania pana la urma? As vrea sa fac si eu o tura la sfarsit de August...iti multumesc anticipat daca ai ceva ponturi, recomandari privind traseul sau locuri de neratat (sau dimpotriva, de evitat). Ca prima idee as face Bucuresti - Portile de fier 2 (noapte pe clisura sarbeasca) - Tutin - Rozaje - SH20 - Shkoder/Velipoje (noapte cazare). Eventual in ordine inversa daca pun bucata asta la intoarcere. M-ar mai interesa parerea celor care au fost in Albania daca se recomanda facuta de la nord la sud sau mai degraba invers...pe partea de sud voi lega probabil sarande-ohrid-bucuresti pentru transfer. Cam 5 zile transferul dus-intors si vreo 7 zile de stat/explorat prin Albania, in total cca 12 zile. Nu as intra si in Grecia de data asta, oricum autostrada Egnatia-Odos nu mi se pare prea fun nici pt dus nici pt intors. Multumesc pentru eventualele recomandari!
  2. daca mergeti spre sud atentie la conditiile de intrare in bulgaria, sambata trecuta au cerut pcr pe langa certificat verde..
  3. Nu l-am cunoscut personal dar l-am admirat si invidiat, i-am urmarit postarile si clipurile video...Este o pierdere imensa si socanta pentru motociclism... RIP si multa putere familiei si prietenilor!
  4. Am fost eu anul trecut, erau asfaltati primii 2-3 km de la obarsie, am zis ca m-am scos insa... E practicabil cu orice acaret cu 10-15 km / ora si cu clantanit dintii in casca. Cu enduro touring este parfum.
  5. Salutare, tocmai am facut prima parte din traseul vostru ( aprox), v-as recomanda sa ocoliti daca puteti marginea lacului Bicaz (Bicaz-Poiana Largului) intrucat drumul este execrabil, decopertat, in reparatii etc. Poiana Largului - Vatra Dornei este superb in schimb. La Sf. Ana trebuie sa mergi 15 min pe jos, pentru mine a fost ok, de preferat oricum decat mici bere si aglomeratie ca la Lacul Rosu. Plimbari placute!
  6. Macedonia de Nord este pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, in mod normal asta inseamna carantina la intoarcerea in RO?! Pe autostrazi au multe puncte de plata dar se putea achita cu cardul din fericire.. In rest drum bun si concediu placut! pare ca nu mai este in zona galbena
  7. @ Leaveyou Multumesc pentru recomandari!
  8. Salutare, am si eu doua intrebari pentru cei care au sau au avut TDM850 99-01: 1. Avand in vedere ca se stie despre consumul de ulei la tdm cum vi se pare cca 200g la 5-600 km? Normal, mult, putin etc 2. Mai nou nu mai sta la relanti la cald, in final se opreste motorul. Parca si porneste mai greu la cald. Am observat ca daca ii trag putin socul o vreme se stabilizeaza dupa care iar nu mai sta la relanti. La rece pare ok totul. A avut cineva simptomele astea, vreo idee de la ce ar fi? Ar prinde bine si o recomandare de mecanic/service din Bucuresti care sa cunoasca modelul... Multumesc anticipat
  9. @GBV @fuchsia multumesc frumos pentru recomandari! @error sa te bucuri de ea maxim!
  10. Salutare, Poate cineva sa-mi spuna care ar fi slabiciunile tdm-ului de 850 my 2000? Pentru o excursie de 3-4000 km ce piese de rezerva ar fi indicat sa am la mine? Exemplu: regulator tensiune... Hai ca mai e un pic! Multumesc
  11. RIP! Condoleante familiei si prietenilor pentru teribila pierdere!
  12. dar tot de peste si desertul tir-ul era omu79 si sper ca nu ti-am luminat si oglinzile in exces
  13. A fost super totul (gasca, vremea, drumul, borsul etc) Multumesc initiatoarei pentru idee si pentru organizare!
×
×
  • Creează nouă...