silver.alecs Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 M-am gandit sa fac un mic eveniment in data de 24 decembrie in Bucuresti. Daca vremea este favorabila planuiesc sa ma costumez in Mos Craciun si sa impart cadouri copiilor pe care ii intalnesc pe strada.Sania mea va fi un Kawasaki Z750. Doreste cineva sa mi se alature ? Ma gandeam sa ofer cadouri simbolice ( jocarii mici, dulciuri, etc. ).Atentie: trebuie sa ai un costum care sa aduca cat de cat a Mos Craciun ! In cazul in care sunteti interesati, puteti da attend la eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/754032431394821/ P.S. - Recuzita ieftina puteti gasi in Europa / Dragonul Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Felicitari ptr.initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Decembrie 4, 2015 Autor Share Postat Decembrie 4, 2015 Iti multumesc, sper sa fie mai multi care sa mi se alature. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Daca vi tu maine cu noi ( /index.php?/topic/733295-se-cauta-niste-jucarii-stricate-si-un-monitor/page-4&do=findComment&comment=4093060 ) vin si eu cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Daca vi tu maine cu noi ( /index.php?/topic/733295-se-cauta-niste-jucarii-stricate-si-un-monitor/page-4&do=findComment&comment=4093060 ) vin si eu cu tine. El e cel care te-a sunat azi,deci o sa ne intalnim maine cu toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Haha... Deci ma mancat ma scarpin. Puteti pune baza pe mine. » Post actualizat in 04 Dec 2015 20:57 *m-a; nu reusesc de loc sa ma descurc de pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Decembrie 4, 2015 Autor Share Postat Decembrie 4, 2015 ma bucur tare mult sa aud asta ! Ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 felicitari pentru initiativa,eu am bagat motoru deja la iernat,am fost mos craciun pedestru,am donat niste haine la copii nevoiasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Decembrie 6, 2015 Autor Share Postat Decembrie 6, 2015 Foarte dragut din partea ta ! » Post actualizat in 06 Dec 2015 14:46Opririle vor fi acestea: - Parcul Herastrau intrarea Charles de Gaulle ( ora 14.30 )- Parcul Cismigiu intrarea din Blvd. Regina Elisabeta ( ora 15.00 )- Parcul Tineretului intrarea dinspre liceul Gh. Sincai ( ora 15.30 )Traseul complet il puteti vedea aici: https://goo.gl/YdeUk5 Doriti sa mai oprim si in alte parcuri in afara de cele de mai sus ? Pagina evenimentului este aici: https://www.facebook.com/events/754032431394821/ » Post actualizat in 14 Dec 2015 20:04Mai sunt si alti doritori sa participe la acest eveniment ? Cu cat mai mult, cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Daca-i vremea buna, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Decembrie 19, 2015 Autor Share Postat Decembrie 19, 2015 Super! Eu mi-am gasit costum in Jumbo cu 29 ron. Am inteles ca este si in Auchan la 19 ron. Asta in caz ca esti interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Decembrie 23, 2015 Autor Share Postat Decembrie 23, 2015 Super. Ne vedem maine la ora 13.30 la fantana Miorita! Nu-ti uita costumul de Mos Craciun! Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate