28fun Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Azi, in jurul orei 18:00 am vazut o ciocnire intre un supersport negru si o Kia Ceed gri metalizat, in dreptul benzinariei Petrom de langa intersectia Brancoveanu cu str. Secuilor. Masina venea dinspre Nitu Vasile si a facut stanga spre benzinarie, pe linie continua, taind calea mobristului. Nu stiu detlii despre starea riderului. Moto nu parea sifonata f rau, viteza nu parea sa fi fost foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Mare atenție,șoferii nu se mai așteaptă la motocicliști în trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mannequin1703 Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Scumpe consultatiile oftalmologice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Am vazut si eu accidentul asta! Era o proasta la volan.Din cate am inteles motociclistul era in afara pericolului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 Sănătate colegului si recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate