Sari la conținut

Ionut Lucian

Membru
  • Număr conținut

    147
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionut Lucian

  1. Salut, asta e? Poza nu imi apartine, e postata pe un grup pe facebook.
  2. Daca ai depus dosarul pt A si B in acelasi timp, nu ti-l elibereaza pana nu dai si traseul de B (doar nu iti emite unul acum ca sa ti-l schimbe iar dupa ce iei B-ul),dar totusi, poate ar fi trebuit sa iti dea o dovada pt A.... zic si eu...
  3. Misto Dn2D, am fost si eu vara asta...cred ca o sa repet la anul. Bravo !
  4. Da' de ce willie ?? Esti mai cu motz daca faci asa ceva, si nu mergi normal ?? Care-i smecheria la willie-urile astea ?
  5. Eu ma gandeam ca moto venea dinspre pod si masina a vrut sa intoarca spre kaufland (se face des manevra asta acolo).
  6. Ce sa fac, nu prea ma pricep la mecanica,si nici la cum sunt dotate moto mai noi... Din greseli invata omul
  7. A mai fost unul nasol azi, chiar acolo... dar intre masini.....http://www.mediafax.ro/social/circulatie-rutiera-blocata-pe-bulevardul-mihai-bravu-din-capitala-din-cauza-unui-accident-foto-15557652 Sanatate riderului !!
  8. Si eu pateam cam aceleasi chestii la thundercat, doar ca dimineata pornea perfect, iar dupa-amiaza cand era mai cald,pornea foarte greu. I-am facut sincronizare,schimbat bujii...degeaba. Am schimbat si filtrul de benzina , tot degeaba... pana la o verificare mai amanuntita,cand au descoperit de la service ca imi iesise cablul de la soc. Nu stiu cum e modelul tau,carburatie sau injectie, dar verifica si socul.
  9. Sa o stapanesti sanatos,e una din motocicletele mele preferate.
  10. Misto traseul,o sa ma gandesc si eu pe viitor la el. PS: Aia e o Nuda ??
  11. La restaurant nu m-am oprit, dar de drum pot sa iti zic ca e super bun... unpic mai incolo de Cascada Putnei, la vreo cateva curbe, inainte de un tunel mic, se termina asfaltul pe partea dreapta, pentru vreo 10 metri. In rest nu este nici o groapa sau ceva de genu.
  12. Salut, eu tocmai ce am fost weekend-ul trecut, e super tare drumul. Bafta !
  13. Accidentele astea asa multe cred ca se pot pune pe seama caniculei si a grabei soferilor de a ajunge cat mai repede unde au treaba....pe langa alte aspecte.
  14. Ionut Lucian

    Accident Pod Grant

    Si pe mine era sa ma darame un taximetrist azi, s-a bagat peste mine, l-am claxonat,m-am uitat la el si el imi facea cu mana si ranjea....ce sa le ceri, daca atata ii duce, sa se bage aiurea,sa stea "cu mana intinsa " parcati pe trecerile de pietoni si in curbe la intersectii... Sanatate pilotului !
  15. Stiu ca da aiurea sa cedezi, mai ales ca erai cu prietena , si nu sunt de accord cu ce a facut cel cu bmw-ul... dar dupa ce i-ai aratat "semnul obscen" si ai vazut ca mai are si alte intentii, cred ca cea mai buna decizie era sa incetinesti putin, sa-i lasi sa se indeparteze si sa iti vezi de drum.... nu stii niciodata cine e individul sau ce "dotari" are prin masina.Oricum,sper sa-l gasesti si sa iti faci dreptate, dar mai multa intelepciune pe viitor.
  16. La a mea am pus Michelin Pilot Road 4, le am din februarie si sunt multumit.Din cate am inteles, au autonomie de vreo 16000 km,la un mers normal.
  17. M-as fi asteptat de la un om de 56 de ani sa fie mai cu capul pe umeri...
  18. Degeaba se fac marsuri de constientizare pentru soferi,ca exista si motociclisti....am ajuns la concluzia ca pe unii ii doare fix in p..a de noi chiar daca te vad,probabil ca se gandesc ca avem loc doar p un sfert de banda si forteaza. Eu la randul meu fiind patit cu ceva asemanator....unu a depasit un microbuz,obligandu-ma sa o iau pe marginea din dreapta drumului,si nu e vorba ca nu m-a vazut,ne desparteau 20-30m,ci doar l-a durut in p..., probabil nici atat. Sper sa se faca bine motociclista.
  19. Salut, mi-am luat azi geaca de la smartlaundry, a iesit foarte bine, sunt multumit.
  20. Foarte buni, si eu mi-am facut schimbul de cauciucuri acum vreo 3 saptamani la ei,recomand.
  21. In articolul de la pemotoare nu se spune nimic de Yamaha MT-03,07,09,si nici aici nu a zis nimeni. Nu de alta,dar imi plac si pe viitor ma bate gandul la una . Ceva pareri ?
  22. Toata iarna cat am stat la cozile de prin Bucuresri ,ma gandeam: ce dor imi e de motocicleta! Nu stiu daca e ilegal sau nu filtratul printre masini,au fost cazuri cand am depasit masini de politie asa,odata m-am tinut duoa un politist pe moto care mi-a facut semn sa o iau dupa el (se intampla dupa cazul Gigina). Parerea mea e ca este o necesitate avand in vedere ca pe unde o iei,este aglomerat. Nu cred ca este vreun motociclist care sa nu faca asta.
×
×
  • Creează nouă...