Leprechaun Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2016 Dak nu te grabesti foarte tare ti-as sugera sa iei legatura cu fratii Biris. https://www.pro-bike.ro/forums/topic/56105-moto-la-comanda-fara-avans/?page=13 Eu am cumparat de la ei in toamna lui 2014 un motor f ok si la un pret/calitate mai bun/buna decat ce era in Romania( inclusiv transportul Bucuresti-Iasi cu platforma). Nu le fac reclama dar ca incepator, si nestiind exact dupa ce te uiti s-ar putea sa te pacalesti la unele detalii ascunse. Verificarea o fac ei si elimina din start cele vopsite/busite.... (elimini un risc), si in plus nu te obliga nimeni sa o cumperi, daca iti place o cumperi daca nu, nu. » Post actualizat in 11 Jan 2016 14:51 Mulțumesc de informatii.mai spusese un coleg despre ei.cel mai probabil am sa ii contactez si am sa discut.asa am părut cu banditul, m-am dus de capul meu si mi-am luat o mare teapă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 @apriliacluj:noah ase da,sunt intru totul de acord cu tine.daca toti ar recunoaste chestia asta cu subiectivismul cand vine vorba de unele alegeri,toti am fi mai fericiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Vecinul de garaj vinde un FZ6 frumos. /index.php?/topic/734283-oferta-speciala-pentru-incepatori-yamaha-fz6n-s2-2008/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2016 Vecinul de garaj vinde un FZ6 frumos. /index.php?/topic/734283-oferta-speciala-pentru-incepatori-yamaha-fz6n-s2-2008/ Stiu anuntul din pacate e peste bugetul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheLoo86 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 O Honda CBR f4i nu te-ar tenta? E fratele Hornetului,doar ca e carenat full, pe injectie, putin mai puternic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Februarie 5, 2016 Autor Share Postat Februarie 5, 2016 O Honda CBR f4i nu te-ar tenta? E fratele Hornetului,doar ca e carenat full, pe injectie, putin mai puternic... Salut, multumesc de oferta dar nu e ceea ce caut eu. S-a gasit viespea perfecta, se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Pai nu se poate inchide... dupa atata ”telenovela” sa nu pui macar o poza, ce fel de suflet esti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 o s-o vedem la rubrica motocicleta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 S-a gasit viespea perfecta, se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Februarie 5, 2016 Autor Share Postat Februarie 5, 2016 (editat) Pozele sunt pe vine.motocicleta e in service acum pentru schimbarea tuturor consumabilelor si a cauciucurilor. Editat Februarie 5, 2016 de Leprechaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate