emylyo Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Este scos la imprimanta si are vreo 200 de coli a4.Daca intereseaza pe cineva sa ma contacteze.Este cadou ca tot suntem in luna cadourilor.Primul care ma contacteaza este al lui.0727364388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Pot sa ridic mana eu ? Daca nu e dat , bineinteles. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Pot sa ridic mana eu ? Daca nu e dat , bineinteles. Multumesc ! pai parca se daduse deja. mai ai unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 31, 2006 Autor Share Postat Decembrie 31, 2006 Il mai am.E chiar langa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate