Părintele Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Trebuie neapărat să vorbesc urgent cu posesorul acestei mașini... Poate îl cunoașteți careva sau vedeți mașina parcată pe undeva și îmi dați de știre. Nr meu: 0747 337 178. Este un Audi A4 sau A6, break, după anul 2000, numere roșii TM 815670. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Un militian te-ar putea ajuta in aceasta problema.Ar putea sa afle cine e proprietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Dacă ai un motiv bun, altfel e ilegal. Editat Ianuarie 9, 2016 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 O fi facut ceva si vrea sa-i rupa capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlfaMoto Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Un militian te-ar putea ajuta in aceasta problema.Ar putea sa afle cine e proprietarul. Politistii nu au voie sa ofere nici o informatie despre nimeni. Nici daca are facuta plangere, singura lui sansa e fie sa stie cineva prin politie si sa ii faca o ileg...un serviciu, fie sa dea peste cineva care cunoaste numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 sau cauta masina prin anunturile de vanzari....poate ai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2016 sau cauta masina prin anunturile de vanzari....poate ai noroc! Am căutat, mulțumesc. Asta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate