Sari la conținut

AlfaMoto

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AlfaMoto

  1. Facand abstractie ca vorba de motor, aceleasi regula se aplica si pe biciclete si la mersul pe jos. Depinde cat de greu e rucsacul, cat timp il tii in spate, cat de voluminos si ce contine. Daca e vorba numai de un laptop si cateva lucruri minore nu vad nici o problema, dar daca te urci cu picioarele in rucsac si il pui in spate si sta precum o cocoasa, evident in caz de accident e ca si cum ai avea pe cineva in spate. Daca iti incarci rucsacul in asa fel incat sa nu fie nici umflat si nici greu si mai ales si nu il tii in spate sute de kilometri, nu vad unde ar fi o problema.
  2. Nu pare a fi pe camp, se vad 2 intersectii numai in poza, dar daca zici ca zona era pustie, inseamna ca aia e capcana pentru amenzi, pentru cei ce nu sunt din zona.
  3. Am intrebat aici in ideea ca poate sunt oameni patiti si pot spune din propria experienta sau poate stiu de a prieteni deznodamantul unui accident de genul.
  4. M-am exprimat putin de lemn, stiu ca se deschide dosar de cercetare penala, ce trebuia sa intreb e cu ce finalitate. De cele mai multe ori, accidentele cu moto se lasa cu zile bune de spitalizare si stiu ca in functie de zilele de spitalizare, se incadreaza accidentul, dar de acolo...? facand putin abstractie de cine esti si pe cine cunosti, ca nu toata lumea are asa cunostinte incat sa faca disparut un accident grav, mai ales in zilele astea cand apare pe facebook la 2 minute dupa fapta sau si mai bine, pe youtube.
  5. Am si eu o curiozitate, deoarece vad ca de cand s-a incalzit afara, e aproape ziua si accidentul. Ce se intampla cu soferii care sunt vinovati de accidentele astea? cu motociclistul stiu, el in spital si motocicleta facuta varza de cele mai multe ori, dar soferii? amenda si suspendarea permisului? se lasa cu dosare penale? in cazurile mai grave se poate sta saptamani sau luni in spial, sau chiar mai rau. Apoi in cazul in care motociclistul, doamne fereste, nu supravietuieste accidentului. Intreb la modul cel mai serios si stiu ca poate suna stupid, dar nu cunosc nici un motociclist care sa fi trecut prin asta, plus ca am auzit de prea multe accidente intre masini, cu victima, in care vinovatul nu a patit nimic. Recuperare rapida motociclistului.
  6. Am facut asta deja si am fost intrebat pentru ce imi trebuie, m-am uitat masca la el cateva secunde dupa care m-a intrebat omul: "vrei degripant, vrei unsoare, vrei sa cureti ceva? ca avem mai multe feluri de WD40" Asta a fost pe vremea cand eram ca tine, credeam ca WD 40 e un nume universal pentru o cutie albastra cu putin galben pe care scrie WD40 si face minuni. Cu placere, oricand
  7. Pfff nici nu cred ca am sa dorm la noapte, intre timp am si slabit 3 kile si de ranit ce sunt pana maine am sa renunt si la accentul de moldova, ce pacat chiar imi placea
  8. Nasol cand ti se dovedeste ca gresesti nu? asta e, se mai intampla
  9. De la ei de pe site WD-40 Company is a global marketing organization headquartered in San Diego California, where the original WD-40® Multi-Use Product was invented over 60 years ago. si acel produs de care spui tu ca este si una si alta, se numeste de fapt Multi Use In addition to the famous WD-40® Multi-Use Product, WD-40 Company offers WD-40® Specialist®, our full line of professional grade specialty products formulated to perform specific tasks;WD-40® BIKE developed for the whole bicycle; the much beloved 3-IN-ONE® Oil; the Lava® andSolvol® brands of heavy-duty hand cleaners, X-14® and 2000 Flushes® toilet bowl cleaners, X-14 bathroom cleaners, Carpet Fresh® and no vac® carpet and room odor eliminators, Spot Shot® instant carpet stain remover, and 1001® specialty carpet care products. Cu placere
  10. Nu stiu cati chiar au intrat pe siteul de la WD 40 sa vada la ce e bun, uitati textul direct de pe site de la ei "While WD-40® Multi-Use Product it is not a grease, it is formulated with strong lubricating oils and other ingredients, and is a terrific product to use for bike maintenance. It does not attract dirt or moisture to metal surfaces – just be sure to wipe off any excess WD-40® Multi-Use Product before riding. For long-term lubrication and other specialized bicycle maintenance needs, check out WD-40® BIKE. Developed specifically for cyclists and mechanics, this high-performance line of bicycle care products is sure to become a mainstay in the toolboxes of bike mechanics for decades." WD 40 este firma, nu produsul, WD40 fac foarte multe produse, printre care si unele speciaizate pentru biciclete si motoare, cum e asta: http://www.amazon.co.uk/WD-40-400ml-Specialist-Motorbike-Chain/dp/B00CFKKHYW
  11. Eu sincer nu as folosi asa ceva decat cum v-am aratat, ceva temporar si de amuzament. E foarte greu sa fie aplicat uniform din spray, se usuca aproape instantaneu si nu are nici pe aproape efectul unei vopsele aplicate calumea. Sincer nu mai retin de unde a fost cumparat, ca nu l-am cumparat eu, dar retin ca pe 2 spray-uri cu rosu si un recipient cu diluant, s-a dat sub 1mil.
  12. Oameni buni, voi chiar nu citit ce scriu eu aici? va uitati doar la poze? masina nu are nimic, s-a curatat cu diluantul care a venit odata cu spray-ul
  13. Masina nu are nimic s-a curatat complet dupa cum am scris si mai sus. Masina a stat asa mai putin de 24 de ore si dupa curatare nu a ramas absolut nici o urma,
  14. Anul trecut de haloween am dat masina cu plastidip rosu, l-am insirat cu mainile pe capota, pe aripi sa para ca si cum am lovit pe cineva cu masina, urme de palme pe capota si pe bara etc. Am speriat bine copiii si babele prin oras si apoi pune-te pe curatat, s-au chinuit 2 persoane o ora sa il curete, foarte greu a fost dat jos. Initial am zis ca se curata ca un stiker, o laie, l-am dat jos cu diluant. Sincer, cand a fost cumparat nici dracu nu s-a uitat la calitate ca nu ne interesa, dar aparent ar fi trebuit sa luam ceva mai de proasta calitate ca ala ne-a dat batai de cap la curatat. Era rosu mat, dupa uscare nu ramaneau amprente pe el si a aderat atat de bine la voposeaua masinii ca nu putea sa il razi cu unghia, numai diluantul a avut efect.
  15. Din ce material? le si tratezi antibacterian? nu de alta dar ele sunt elastice asta inseamna ca automat sunt facute din plastic ceea ce inseamna ca purtate pe piele, vara la 30+ grade te umple de bube Eu am una militara, de vreo 5 ani si nu am facut nici o buba, cum mi-am luat una ieftina si facuta din materiale indoielnice, a trebuit sa ma lupt cu cosurile pe fata vreo 2 saptamani ca dupaia sa descopar ca cele mil-spec si cele de sky (de la brandurile mari) sunt tratate antibacterian.
  16. Se numeste multiwrap si are origine militara. Este purtata mai ales in desert. Spor la vanzare
  17. Pozele mai bine pune-le pe un site de photo sharing ca Flikr.com, daca ai deja cont de yahoo te loghezi cu ala si nu ai batai de cap, se vad mult mai bine pe un site dedicat decat aici pe forum. Felicitari pentru curaj.
  18. AlfaMoto

    My first built

    Ai muncit oleaca la ea, felicitari. O intrebare insa, pe fata nu trebuia un cauciuc ceva mai mare si aripa de pe spate ooleaca mai scurta? cel putin asa vad eu un bobber. Nu zic ca ar trebui sa ai pe fata ce ai si pe spate, dar barami ooooleaca mai mare decat ce e acum. Just saying.
  19. AlfaMoto

    TM 815670

    Politistii nu au voie sa ofere nici o informatie despre nimeni. Nici daca are facuta plangere, singura lui sansa e fie sa stie cineva prin politie si sa ii faca o ileg...un serviciu, fie sa dea peste cineva care cunoaste numarul.
  20. Daca omu are mobilitatea necesara poate sa mearga pe motor si la 250 de kile. Daca avea un metru jumate si 200+ kile era problema,ca avea mobilitatea redusa, dar avand peste 2 metri, e altceva. Daca el considera ca poate merge pe motor, apoi o sa mearga pe motor, indiferent ce de scrien noi aici pe forum, e urias omu, nu invalid, desi am vazut si invalizi pe motoare
  21. Spui asta dupa ce am postat eu un clip cu un baiat de dimensiuni apropiate ce merge pe vitezana? ) Plus ca sunt americani mai mari ca el ce merg pe motoare, deci e total nefondata grija ta.
  22. Ca idee asa...tipu' are 165kg P.S. Drumul pe care se dau oamenii in clipul ala e Mulholland drive, kilometri intregi de serpentine stranse.
  23. Asa e, la noi e aerisit orasul, majoritatea strazilor au 2 si 3 benzi pe sens (in unele zone, banda 1 e parcare, dar nu pe bulevardele mari) asfaltul e peste medie urmeaza acum si semaforizare cu senzori de trafic (sper sa nu aiba soarta celei din bucuresti), da, in general e relax traficul dar mna, taximetristii sunt tot taxmetristi, noi inca mai avem maxi taxi si disciplina e aia tipica. In oras la noi sincer problema mea nu ar fi traficul cat unde as putea sa imi parchez motoreta. Cum am scris si mai sus, sunt constient ca nu ma ajuta semnificativ dar nici nu imi strica.
  24. "Motocicleta" se numeste Kettenkrad, initial a fost facuta sa traga tamburii de cablu, cand nemtii isi faceau liniile de comunicatie dar si-au data seama rapid cat de puternica e jucaria si cata tractiune are ca mai apoi sa o puna la munca mai serioasa, sa traga tunuri, avioane si nave prin porturi.
  25. Repet, ca aparent asta e trendul pe acest forum, sa repeti pana se intelege, nu ma consider bun, ma consider atent si responsabil, deoarece e pielea mea la mijloc.
×
×
  • Creează nouă...