Adixgl Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Salut, A incercat careva pantalonii si geaca de la Rokker Revolution? Cum se comporta la drum, pe ploaie, pe soare...etc Ma refer la drum lung....peste 1000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 La ce preturi au, m-as mira sa raspunda cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iunie 27, 2016 Autor Share Postat Iunie 27, 2016 am observat....si uitase-m de acest post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Am vazut eu pe cineva care a mers cam 1h pe ploaie, nu foarte puternica. Jacheta + pantaloni. A zis ca nu s-a udat deloc. Dar nu am testat personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate