Atti the Hun Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) A fost revopsit deoarece a fost scazuta de pe loc, am fost la o tura cu el si nu are cadrul lovit, suspensiile iarasi lucreaza corespunzator, franele la fel. O intrebare.... aveti idee de ce in bord e aprins becul galben V ? PS: proprietarul a spus ca are variator malosi, eu sincer n-am verificat insa de lucrat lucreaza corespunzator.... am fost cu el cu ~120 si a demarat spectaculos » Post actualizat in 22 Jan 2016 07:06Am aflat de ce vine V-ul , este de la V-Matic si are legatura cu faptul ca e schimbat variatorul, adica lucreaza la turatii diferite fata de cel original iar calculatorul depisteaza lucrul acesta ca find ceva bizar si te indeamna sa iti verifici variatorul - cureaua - ambreiajul. Alta intrebare.... e ok sa pun in el ulei de masina cu aceasi vascozitate, dat find faptul ca are cutie viteze,ambreiaj separat fata de motor ? Evident un ulei de masina de calitate superioara. Editat Ianuarie 21, 2016 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Sa-l porti sanatos. Eu in al meu pun elf full sintetic si-l schimb la 3-4000. Stai cu ochii sub el. Al meu a pierdut antigel pe la 2 coliere, problema remediata imediat si pierde ulei pe la capacul alternatorului la iesirea firelor. Asta nu am remediat, e complicat si nu merita pentru 2-3 picaturi de ulei. Eu stiam ca senzorul V se aprinde cand patineaza cureaua sau e uzata prea tare (ingustata). Trebuie sa desfaci si sa verifici. Vezi ca ii place benzina. Eu am consum mediu pe afara de 5.3-5.6 iar in oras in jur de 7, uneori 7.5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 Eu in al meu pun elf full sintetic si-l schimb la 3-4000. Risipa, pune-i mineral daca-l schimbi asa des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 E 26 de lei litrul de elf, adica 52 la schimb. De ce m-as c*ca pe mine pentru 20 de lei, sa pun mineral?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Cati km are al tau Baxxter ? 5w40 Elf sintetic , ulei pentru masina banuiesc nu ? Legat de consum, ma astept la asemenea consumuri insa apreciez faptul ca mi-ai spus. Editat Ianuarie 26, 2016 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Ulei auto, da. Sincer nu stiu ca elf sa faca si ulei moto, dar na Al meu are 55k, daca crezi in Mos Craciun. Spun asta pentru ca l-am luat in 2013, cand deja avea 11 ani vechime cu 32k in bord. Ce sa zic, trage, nu papa ulei, e ok. Plasticele isi arata insa varsta, si multe urechi pe la carene au cedat. Parte le-am cârpit, parte le-am lasat asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Ulei auto, da. Sincer nu stiu ca elf sa faca si ulei moto, dar na are.... si 4t http://www.soymotero.net/foto?a=5202&i=15117 ,la noi nu-i cunoscut,probabil ca importatorii de aici nu-l aduc pt ca nu cerem noi Elf 4t la magazinele de profil....sau nu stim ca exista.... Editat Ianuarie 27, 2016 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Foarte tare. Chiar nu stiam. Oricum, la scuter unde nu ai ambreiajul in ulei nici turatii mai mari de 7-8k merge foarte bine un sintetic auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2016 Acest model are filtru de benzina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 probabil are ceva filtru in rezervor,fiind cu injectie....exterior nu prea cred ca ar avea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Știe cineva vreun burgman 400 de vânzare sa fie după 2006, mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Daca ai cauta.../index.php?/topic/750181-suzuki-burgman-400-2009/ si mai sunt si altele Editat Ianuarie 27, 2018 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate