Adixgl Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 http://m.carandbike.com/news/suzuki-to-recall-over-68-000-motorcycles-1271514 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Bine ca nu asteapta sa fie dati in judecata de catre clientii care se trezesc cu probleme dintr-odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 cum se face treaba asta ? pe cei care au luat troaca la mana a doua cum ii identifica ? genul asta de actiuni probabil ca au efect doar pe o mica parte a motocicletelor vandute de vreme ce o motocicleta din 2008 ori are deja piesa schimbat ori deja a trecut de 2-3 proprietari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Recall-ul asta cu schimbatul releului de incarcare a fost si acum cativa ani . Nu stiu exact cand dar mie mi-au schimbat releul la Motorteam ,dupa ce am fost cu talonul sa verific daca si seria mea era afectata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 2, 2016 Autor Share Postat Februarie 2, 2016 Deci in primavara o vizita la reprezentanta Suzuki....nu cred ca are a face daca nu esti primul proprietar, sau mai bine zis sper sa nu conteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Recall-ul asta cu schimbatul releului de incarcare a fost si acum cativa ani . Nu stiu exact cand dar mie mi-au schimbat releul la Motorteam ,dupa ce am fost cu talonul sa verific daca si seria mea era afectata . adica te duci as apur si simplu si verifica ei care e treaba si te programeaza pentru schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 adica te duci as apur si simplu si verifica ei care e treaba si te programeaza pentru schimb ? Da,eu am fost cu talonul ,au verificat si "eram" pe listă. M-au chemat în 3 săptămâni când a ajuns releul,operațiunea a durat 10 minute . Acum,nu știu dacă recalul actual nu e chiar cel de atunci ,updatat de site-ul respectiv » Post actualizat in 04 Feb 2016 12:54 http://www.suzukicycles.com/Recall-Letters Recallul cu pricina e datat 8 martie 2011 ,cel care se refera la schimbarea releului de incarcare la mai multe modele: http://www.suzukicycles.com/Recall-Letters/2008-2009%20Miscellaneous%20Models.aspx » Post actualizat in 04 Feb 2016 13:00 Din ce vad ,al doilea link nu merge , din primul insa se poate alege 2008-2009 miscelanous models » Post actualizat in 04 Feb 2016 13:03 Dpmdv site-ul respectiv prezinta o stire eronata , recall-ul a fost in 2011 ..am sa verific si in cartea de service data schimbarii releului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 adica te duci as apur si simplu si verifica ei care e treaba si te programeaza pentru schimb ? da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Pe grupul GSXF owner (fb) sunt mai multi posesori care au primit scrisoare de recall in legatura cu releul de incarcare ..se pare ca e de actualitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate