NeoZealot Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 doar in Bacau ca sa se poata proba o pereche de pantaloni pe care nu ii mai folosesc. http://olx.ro/oferta/pantaloni-moto-piele-yamaha-ID5wVOq.html#575cbdb278 au fost la vanzare o sapt dar... mai bine degeaba ca se dau mai repede ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 I-as lua eu pentru purtat pe chopper,dar am kawasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Februarie 5, 2016 Autor Share Postat Februarie 5, 2016 ) dai cu corector =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 felicitari....am si eu niste piese de F2 dar nu le vrea nimeni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinbest13 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Salut. Sunt eu interesat de pantaloni. Sunt nou in motociclism, am o yamaha yzf 125r,am geacă și mănuși, dar nu am pantaloni. Îți las un număr de telefon:0722204728. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Februarie 6, 2016 Autor Share Postat Februarie 6, 2016 Salut. Sunt eu interesat de pantaloni. Sunt nou in motociclism, am o yamaha yzf 125r,am geacă și mănuși, dar nu am pantaloni. Îți las un număr de telefon:0722204728. dupa numarul de la motocicleta care l-ai completat(la moto) vad ca nu esti de aici si mai asteptam putin sa vedem daca se trezeste si cineva din bacau.. daca nu o sa plece prin alt oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinbest13 Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Ai dat pantalonii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Februarie 8, 2016 Autor Share Postat Februarie 8, 2016 nu s-au dat mai stau putin poate ii vrea cineva din bacau, daca esti din bc iti dau adresa sa ii vezi daca nu am sa ii trimit primei persoane care m-a contactat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinbest13 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Ai dat pantalonii? dacă nu, te rog da-mii mie. Am mare nevoie de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Februarie 10, 2016 Autor Share Postat Februarie 10, 2016 azi au plecat pantalonii.. undeva prin constanta, se poate inchide topicul. » Post actualizat in 10 Feb 2016 19:00sau dus la prima persoana care m-a contactat pt ca nimeni din bc nu a zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate