Sari la conținut

Problemă Yamaha YZF R-125


zielsziek
 Share

Postări Recomandate

salut,

cu puţin timp în urmă, mi-am achiziţionat o yamaha yzf de 125, model 2008, totul e ok, când l-am probat, am făcut 2-3 ture cu el a fost totul ok.

împreună cu un prieten, lucrăm la el de ceva timp şi am întâmpinat o problemă la el şi anume, pornesc motorul, stă vreo 30-40 de secunde şi se opreşte singur, dacă vreau să-i dau turaţie, merge la turaţie mare, dar dacă o las pe la 3000 - 3500 moare motorul şi se opreşte. *având în vedere că dacă o las singură, la relantiu, stă pe la 1000-1500 şi moare iarăşi*

nu prea ştiu de la ce să fie, bateria e ok, adică am achiziţionată nouă, schimbul de ulei l-am făcut, totul pare să fie ok, am verificat astăzi pompa de benzină, nu părea să aibă probleme majore, defapt nici nu am văzut să aibă vreo problemă. am poponeataăţat rezervorul, cu speranţa c-o să meargă, dar degeaba, cât despre bujie nu ştiu ce să zic, bujia urmează s-o schimb, vreau mâine să mă duc să cumpăr o bujie deoarece asta e cam dusă, dar nu ştiu, oare să fie de la bujie problema? puţin ajutor pentru cunoscători? orice sfat sau idee mi-ar fi de folos.

 

cheers

 

-Z-

Editat de zielsziek
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare..din cate stiu aceste modele au avut probleme cu rezervorul si pompa benzina...iar daca este injectie,sintomul acesta il da acel TPS.asta daca se aprinde martorul galben in bord..si ce cod de erroare da..... ca o verificare.. Stima..verifica info la un dealer Yamaha..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...