Sari la conținut

zielsziek

Membru
  • Număr conținut

    444
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zielsziek

  1. dacă te-aş fi obligat să asculţi, înţelegeam, dar aşa cine te-a pus să asculţi? da, aşa ceva ascult eu, fiecare cu ce îi place, se poate să facă omul ceva fără să apară unul ca tine, care să nu îi convină absolut nimic? nu, nu se poate, evită dacă nu îţi convine / place ceva, pe lângă sfaturile care mi le-ai transmis, îţi transmit şi eu unul. » Post actualizat in 28 Mar 2017 18:40 a, da.. şi încă ceva, ăştia ca tine bagă în seamă oamenii doar când calcă strâmb sau cum? adică mereu când zic neaţa bună, o seară faină nu bagă nimeni de seamă şi când zic ceva greşit sau transmit pur şi simplu o melodie cu genul care-l ascult (nu e ca şi cum am în semnătură genul ăsta de melodie de când îs înregistrat) sare toată lumea pe mine, e bun, asta da.. ce să zic, asfalt uscat, mi-e scârbă deja.
  2. încă un pic RRS, hai că poți.. neața bună stimabililor..
  3. tulai doamne că de 3 zile numa la ora asta ajung acasă, motorul ăsta.. bine îi doamne, o seară faină veteranilor
  4. @ivan doar in timpul săptămânii dacă Îți permiți o plimbare că in weekend nu ne permite vremea..
  5. 'Municipiul' Topliţa, jud. Harghita
  6. am vorbit cu cineva să-mi aducă 2 l de benzină, nu mai rezisti cu ăştia, cică numa pe la 5 îs gata pompele la mine în oraş, hal..
  7. ce viaţă.. am terminat motorul, dar toată plimbarea a fost până la bloc, avem doar o singură sursă de alimentare şi se schimbă pompele, am avut benzină până la bloc.. cât noroc. :|
  8. se zvonește că azi îmi petrec ziua pe mobră
  9. acuma când s-a dus eu tot stau pe tușă, mă roade faptul că nu s-a anunțat nimic, nici nu am avut de unde știi
  10. s-a ajuns și pentru numere roșii să fie nevoie programare 'online', mama lor de români, nici nu anunță nicăieri, nici nimic, mai stau 2 săptămâni pe tușă..
  11. la mine iarăși a nins.. grea viața este
  12. melodie, melodie.. o seară plăcută
  13. la mine ninge sub orice critică, dumnezăule ce viaţa am şi io
  14. voi ieşiţi cu mobrele.. la mine ninge.
  15. @Ivane nu am zis că nu iau în considerare sfatul tău, având în vedere gramatica şi toate cele la limba română, dar nu mă obosesc să vorbesc 100 % corect gramatical sau ca şi semne de punctuaţie să le execut unde e nevoie pe un forum sau mediu virtual, mă oboseşte. la şcoală gândesc continuu, acasă fac acelaşi lucru la laptop, doar unde e cazul aprind beculeţul stins.. că e stins, nu ars. nu stau aşa prost cu exprimarea şi nici gramatical nu stau prost, ţi-am spus şi la prima tangenţă dintre noi în PM că la şcoală nu sunt considerat un analfabet sau că nu sunt citit, pe un mediu virtual pur şi simplu nu îmi obosesc creierul pentru asta că fac o grămadă de lucruri şi mi-e destul de solicitat.
  16. vezi.. noi cum muncim în românia avem timp de toate
  17. de câteva săptămâni tot iese..
  18. doar pentru mine e 1? ce viaţă.. păi fi şi tu mai activ..
  19. la o scară de la 1 la 10 ce viaţă e asta..
  20. vezi că arăta pe la tv că e nasol drumul, acuma nu ştiu de tine. o seară faină
×
×
  • Creează nouă...