DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 ASA zicea mobra inainte sa se strice . ajutati-ma oameni buni . cum se regleaza amestecul aer-benzol la o mobra 50.. ajutati-ma cat mai repede pana fac motorul k apoi sa nu mai astept 5-10 zile sa vina vre un tovaras priceput sa regleze carburatorul. si inca ceva de ce cand vreau sa o accelerez cam la blana parca se ineaca si gafaie . va rog ffff frumos spuneti si mie cum si cum sa fie motorul rece / caldut/fiert...,,,,,,,../.... pas cu pas........... pana nu ii dau foc.... si cuiul ponton la ce nivel sa fie (in ce cant) 1 12 3 4 5 6 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 ASA zicea mobra inainte sa se strice . ajutati-ma oameni buni . cum se regleaza amestecul aer-benzol la o mobra 50.. ajutati-ma cat mai repede pana fac motorul k apoi sa nu mai astept 5-10 zile sa vina vre un tovaras priceput sa regleze carburatorul. si inca ceva de ce cand vreau sa o accelerez cam la blana parca se ineaca si gafaie . va rog ffff frumos spuneti si mie cum si cum sa fie motorul rece / caldut/fiert...,,,,,,,../.... pas cu pas........... pana nu ii dau foc.... si cuiul ponton la ce nivel sa fie (in ce cant) 1 12 3 4 5 6 ok ba ala care regleaza nivelul de benzina se numeste "ac de dozaj". Cuiul pontou e ala care opreste benzina sa mai curga cand se umple camera de nivel.... ala pe vremea asta ar trebui sa fie pe poz 3 de sus in jos. altceva nu ai ce regla... surubul de aer pt relanti il strangi la max si il desfaci 2,5 ture - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Si din cate stiu,are si avans jucaria,iar la astea se poate regla parca strangand manual pana cand nu mai merge strans(cand acceleratia e la 0), apoi tragi putin de acceleratie, si rotesti surubul o tura si jumatate, dar asta se facea cand motoru era caldut mai bine Parca asa era Apropo....curata si tu filtru ala, sau incearca fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulsi Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Uite o poza din cartea cu instructiuni de folosire sper sa te ajute. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 va multumesc tuturor . bafta .... aveti grija cu motoarele . asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 nu sunt multumut mai astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulsi Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 nu sunt multumut mai astept De ce nu esti multumit? Acum ce "zice" motoru? Sau poate ai probleme si la aprindere. Regleaza si tu distanta intre platini si avansu'. Sau daca nu sti cum se regleaza uite aici niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 29, 2006 Autor Share Postat Decembrie 29, 2006 multami boss stiam cum se regleaza aprinderea dar in carte este ca la carte ... dak ai putea sa imi dai si mie cartea tehnica .. dar sa o sacanezi sau faci cum poti dar sa se inteleaga ......... cauza este din carburator nu prea merge cum mergea adika nu prea merge..... vxgcsvjhx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulsi Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 multami boss stiam cum se regleaza aprinderea dar in carte este ca la carte ... dak ai putea sa imi dai si mie cartea tehnica .. dar sa o sacanezi sau faci cum poti dar sa se inteleaga ......... cauza este din carburator nu prea merge cum mergea adika nu prea merge..... vxgcsvjhx Era pusa toata cartea aici pe forum dar nush pe unde am gasit-o odata dar acum nu mai dau de ea. Cauta si tu poate dai de ea sau cei care stiu sa-i zica exact linku'. Daca vrei fac eu poze la toata cartea cu webcamu' cum le-am facut si pe astea si le pun aici in caz ca nu gasesti dar zici ca nu se intelege bine. Asa batran esti de nu mai vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 30, 2006 Autor Share Postat Decembrie 30, 2006 nu frate am 17 ani dar nu se vede bine cand printez dak poti fale si tu poze.. ok de unde esti.. pune si tu o poza cu motoru tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 ba aia e singura carte de Mobra care exista... Exista pe forum pe topicul Mobra din coltul Comunistelor. E un topic lung.Cauta... carburatorul de Mobra ori merge ori nu merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulsi Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 nu frate am 17 ani dar nu se vede bine cand printez dak poti fale si tu poze.. ok de unde esti.. pune si tu o poza cu motoru tau Frate eu sunt din Hunedoara si daca faci click pe nicku' meu cred ca iti apare acolo o poza mare si frumoasa cu my beauty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 NU MAI AI RABDARE SA VIN SA-TI FAC MOBRA???? O SA VIN SA O REPAR CAND O SA AM TIMP ADICA............NU STIU SUNA-MA CAND POTI SI O SA VAD CE POT FACE. APROPO CAND VI SA IEI MOTORUL DE MOBRA CA DE LA 1 IAN. CRESC TAXELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate