Val3ntin Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 salut, am o problema cu lipsa catalizatorului, imi miros hainele foarte rau a noxe, da ii montez catalizatorul inapoi credeti ca se rezolva problema? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu chiar.Verifica injectia daca este in parametri si un reglaj de CO la un 14.7 AFR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val3ntin Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) am mai discutat noi si pt alta problema insa nu am reusit sa prind o programare la tine, daca crezi ca ma poti ajuta..... fa-mi si mie un loc in agenda, ms Editat Februarie 23, 2016 de Val3ntin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Scuza-mi sarcasmul, dar ai evacuarile in fata in botul motocicletei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val3ntin Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 ai auzit si tu de curentii de aer care se formeaza in spatele motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val3ntin Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 Sa iei in considerare ca mirosul de noxe poate sa fie si din aerul de Bucuresti...sunt destul de multe masini pe strazi. vb de un miros f puternic ce imi ramane pe spatele jachetei, tobele fiind sub sa. ma gandesc ca daca era de la masini mirosea toata jacheta vreau sa mentionez ca moto nu mai are catalizator si nici sitele din toba, asa am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val3ntin Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 din pacate, stiu. voi incerca sa-i iau toba originala cu tot cu catalizator sper sa nu dau banii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val3ntin Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 voi incerca si varianta asta, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate