Sabin_gabriel Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Frumos. De ce nu îi pui un z bar sau un mini ape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 10, 2016 Autor Share Postat Mai 10, 2016 Nu imi plac barele alea . A durat prea mult acest proiect,inca nu am apucat sa merg cu ea dar 98% e finalizata. trim.A45AB4AA-BFE5-4B3D-A6D1-13761AD3AA62.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 ar merge si niste gume cu talonul alb felicitari, arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 12, 2016 Autor Share Postat Mai 12, 2016 Ar merge ,insa deocamdata cauciucurile sunt noi. Parca erau niste chestii ce le aplicai pe cauciuc,de culoare alba,white wall ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 meh, nu stiu cata incredere poti sa ai in alea... lasa, mai bine astepti pana la urmatorul set de gume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 faina, dar asa, ca o parere personala, trebuia sa incerci intai doar cu spitele rosii si jantele negre. (+ gumele cu sidewall alb, era de senzatie) dar oricum, e misto rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 15, 2016 Autor Share Postat Mai 15, 2016 Mersi pentru aprecieri . Am vrut sa fac spitele alta culoare dar cineva mi-a deschis ochii asupra volumului de munca implicat si am zis pas. Ca sa le vopsesti cum trebuie,tre sa le dau jos,apoi montate la loc,ceea ce nu stiu cum sa fac ). » Post actualizat in 18 May 2016 15:07 Azi am facut prima plimbare,nu imi vine a crede ce bine merge !?! Directie,cum raspunde la acceleratie,suspensii si feeling,mi se par de nota 10++ . Initial ,toba venea fara prelungire,partea alba a fost adaugata azi,are si silencer,ceea ce e foarte bine,oricum bestia se aude tare. Am fost putin pe autostrada,nu m-am putut abtine,maine cred ca bag vreo 300 km ,cat timp mai e in garantie de la mecanic . Doamne,cat fum a iesit din banda aia rulata pe toba,am crezut ca iau foc . » Post actualizat in 18 May 2016 15:33 Le: imagine de ansamblu. » Post actualizat in 11 Jun 2016 20:06 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate