Regele Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Salutare, Va rog sa ma ajutati cu o informatie : nu stiu de la ce moto este farul asta. Asa am luat motorul si as vrea sa il schimb cu unul de Hornet rotund dar nu stiu asta de la ce moto provine. Multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Provine din China,nu de pe vreo motocicleta anume. Nu are de ce sa te mai intereseze de unde provine si ce e cu el,doar il dai jos ca arata ca un scuter chinezesc electric si pui suportul cu farul normal de Hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HbK2310 Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Chinezesc sau nu are o tenta de Gilera Dna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Salutare, Va rog sa ma ajutati cu o informatie : nu stiu de la ce moto este farul asta. Asa am luat motorul si as vrea sa il schimb cu unul de Hornet rotund dar nu stiu asta de la ce moto provine. Multam'! Mie imi place cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fislea Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Am eu un far rotund de cbf, nu este in stare perfecta dar iti poti face treaba cu el la un pret decent. Ma gasesti la adresa de email soryn_rap2u@yahoo.com daca esti interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Multumesc pt raspunsuri. Ma interesa de unde provine deoarece vroiam sa il schimb cu unul rotund, poate cuiva ii place cum arata asta.Ma gandesc ca atunci cand a fost schimbat, acelei persoane i-a placut si deci...cu siguranta mai sunt si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate