HunterVip Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 salut as vrea si eu un sfat daca se poate,as vrea sa schimb carenele (codita)..de pe spate la o honda cbr 900rr an 97...si nu stiu de la ce model se poate potrivi codita la ea.as vrea sa ai schimb un pic formatul pe spate sa o mai intineresc un pic..daca are idee sau cunostinta cineva si ma poate ajuta cu un sfat as fii foarte recunoscator..Multumesc frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 colegule...baga bani in benzina,consumabile si bucurate de ea restul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HunterVip Postat Martie 12, 2016 Autor Share Postat Martie 12, 2016 ms pt sfat am bagat bani in gaz in consumabile dar am zis si un tuning mic nu ar strica ca de este a mea::)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Poti sa adaptezi orice, insa in mare parte ar trebui sa renunti la locul al 2 ilea. O sa trebuiasca sa intervii pe cadru coditei, si nu o sa mai prezinte garantie pentru inca o persoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 (editat) Permite`mi o parere.. Multa lume se apuca sa schimbe coditele la motoarele mai vechi..Problema este ca pe ea chiar o prinde bine asa, cu codita ei originala, fiind un model putin "umflat" cu o codita subtirica si ascutita nu o sa iasa cine stie ce, asta nu in cazul in care te`ai gandit sa schimbi setul complet de carene... V`a arata ca o vulpe fara coada motocicleta asta, mare si frumoasa in fata iar la spate... pauza...Am trecut si eu prin asta, nu mai spun de tot felul de modificari si gasirea altor locuri decat cele destinate tuturor lucrurilor si componentelor din codita...Apoi, se stie ca originalul prinde mai bine ochiului, este alegerea si gustul tau! Editat Martie 12, 2016 de George2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Welt MC Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 (editat) am eu o codita de Aprilia pe un 900 RR dar nu stiu cum sa atasez o poza Editat Martie 12, 2016 de Welt MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HunterVip Postat Martie 12, 2016 Autor Share Postat Martie 12, 2016 multumesc frumos pentru sfaturi o sa tin cont de toate opiniile..Multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 (editat) Pacat de ea sa o modifici. coada aia chiar i se potriveste de minune. Motocicletele vechi sunt foarte faine, din perpectiva mea, daca e totul stock la ele...plus ca motoarele din perioada aia nu au electronica, sunt mai simple si mai usor de intretinut. Fain exemplar...si eu caut asa ceva...ieftin si bun ...haideti cu oferte :-p Editat Martie 12, 2016 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Frumoasa este asa stock,dar gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 (editat) Stock ii sta cel mai bine Editat Martie 13, 2016 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate