Sari la conținut

HunterVip

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda CRB 9OORR
  • Numar Moto
    B 89 CBR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MOBRA,HOINAR,JAWA

HunterVip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut vulcanizare moto daca vrei sa ati pui gume noi te poti duce la motodiscaount pe soseaua viilor linga mag.turcesti de piese auto,iar referitor la culoare daca in talon scrie ALB...atunci o sa cam ai de furca cu cei de la itp cu atitea culori pe ea,dar la identificare nu ti-a zis nimic de culoare ca nu corespunde????
  2. se pare ca releul era problema m-am mai dat un pic cu ea si am testat si in timpul mersului si cu consumatorii si imi baga uneori chiar si 18,5v....l-am schimbat cu unul pe care l aveam de rezerva dar si asta cred ca imi cam joaca feste la relanti imi baga 14v..iar cu consumatori 13.5-13,8v....oare la cum mia fiert bateria o mai fii buna de ceva intrebare intrebatoare
  3. ok multumesc pentru sfat o sa o dau jos sa vad maine dimineata cum se comporta..merci inca o data seara faina sa aveti si fara probleme la baterie::))
  4. ok merci frumos ma duc maine peste ei prevad iar un mare show cu ei ca de produsul lor este "permium"..
  5. pai asta este a 2 baterie intr-un an de zile prima ma tinut 5 luni si a crapat nu tinea amperaj si am fost la garantie si am facut un pic scandal ca sa o schimbe si mia inlocuit bateria si asta vad ca a tinut 6 luni si a crapat daca este din vina ei..imi vine sa imi smulg parul din cap dar norocul meu este ca sunt tuns scurt::)) » Post actualizat in 08 Jun 2016 16:13 varta pe gel
  6. in prima faza si eu la el m-am gandit dar cand am verificat tensiunea si am vazut ca asi face treaba l-am scos din lista suspectilor,chiar nu stiu la ce sa ma mai gandesc am zis sa ma duc maine cu bateria la garantie » Post actualizat in 08 Jun 2016 16:02 bateria este noua 6 luni » Post actualizat in 08 Jun 2016 16:04 si daca af fii releul ma gandesc ca bateria la cum a fiert este compromisa..ma gandesc eu..
  7. Salut astazi m-am dat pe A1.pina la km 36 si retur buc,toate bune si frumoase pina cand m-am oprit si am sesizat un miros urat,am zis ca poate este de la canalul linga eram spre casa la semafor iar am sesisaz acel miros ei bine cand am ajuns acasa si am oprit descopar ca acel miros vine de la baterie ei bine cand am deschis bateria fierbea si iesea vapori de acid din ea,am masurat cu aparatul imi dadea 13,5v iar pornita 14v..cu consumator+turatie 14.2-14,5v..deci releul asi face treaba...oare ce a putut determina fierberea baterie???..a mai patit cineva asa ceva??
  8. Salut as vrea sa fac si eu sincronizarea si curatarea carburatoarelor, (nu injectie).Ma poate ajuta cineva cu un service bun nu doar (povestii)..sunt din bucuresti..Merci!!!
  9. salut as dori sa achizitionez o casca integrala Shark s900c,si as dori pareri despre acest model daca este ok sau daca este zgomotoasa la viteza peste 130+...astept pareri...Merci
  10. Salut m-am lovit de o mica problema si as dori o parere.Am fost sa-i pun gumele noi la vulcanizare si tipul de acolo a zis sa imi faca presiune cu AZOT ca este foarte recomandat pentru intretinerea cauciucului.Acum eu stiu ca pentru auto intradevar este recomandat.Astept pareri mentionez ca nu ma dau pe pista cu ea.Multumesc!!!
  11. am inteles deci renunt la ideea filtru sport..Multumesc frumos pentru sfaturi
  12. eu am vorbit cu un baiat care se ocupa cu mecanica moto si mia zis ca nu imi recomanda ca este posibil sa meara prost deoarece la carburatie este mai dificil cu filtrele sport decat la cele pe injectie si sunt intr-o mare dilema sa PUN PE EA FILTRU SPORT SAU NU
  13. Ciao....sunt un pic derutat detin un cbr900rr an 97,si as vrea sa ai pun filtru sport K&N.dar m-am tot lovit de unele pareri negative ca nu ar fii indicat sa pun filtru sport pe ea.Mentionez ca bujiile sunt noi carburatoarele curatate si sincronizate.Deci ma poate ajuta cu o parere si un sfat profesionist??
  14. multumesc frumos pentru sfaturi o sa tin cont de toate opiniile..Multumesc inca o data
×
×
  • Creează nouă...