morphyus Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salutari, dupa cum spune si titlul apelez la bunavointa unui coleg motociclist din Galati, detinator de Suzuki V-Strom 650 care are timp intr-una din zile (asta cand isi va mai reveni vremea), sa ma lase sa incalec un V-Strom de 650 pentru a-mi face o idee de cum merge, cat de grea este, inaltimea la sa. Specific ca doresc sa achizitionez acest model echipat cu ABS in primavara acestui an si nu am nici cea mai mica idee de cum se simte un astfel de model. In prezent detin un Kawasaki GPZ 500 S si m-am gandit ca este o trecere semnificativa de la o clasa la alta, fapt ce sigur necesita un studiu mai aprofundat. Va multumesc si asfalt uscat pentru cei ce au scos deja calutii » Post actualizat in 17 Mar 2016 10:30Nu gasim pe nimeni in Galati sau Braila, posesor de V-Strom 650 cu 30 de minute disponibile sa o probez? Chiar asa rar este modelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Radu_11164 Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Stai linistit la fel am patit si eu si tot cu privire la V strom. Poate ai mai mare noroc cu un potential vanzator sa te dai o tura inse se schimba datele problemei din postura asta. Oricum bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morphyus Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 Sunt uimit de cit de inactiv este grupul motociclistilor Galati-Braila pe acest forum...parca nici nu ar exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 asa e....motociclistii pe forum, mai greu in ziua de azi. Tot se implineste un an de cand intrebai. SI stiu ca intre timp ai si vandut-o De curiozitate...de ce a rezistat la tine doar cateva luni? PS/ Sunt doar 9 vstroame in judetul Galati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate